TEKİRDAĞ KAZAN O KEPÇE SIKMADIK EL BIRAKMIYOR

TEKİRDAĞ KAZAN O KEPÇE SIKMADIK EL BIRAKMIYOR

𝗦̧𝗔𝗥𝗞𝗢̈𝗬 ⏐ Eriklice mahallemizin güler yüzlü sakinleriyle kucaklaştık.
Şarköy’ümüzün güzide mahallesindeki esnafımızı ziyaret ettik, hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar diledik.
‘Tekirdağ’ımız İçin Gerçek Belediyecilik’ vizyonumuzla, Eriklice’de de değişim, gelişim ve dönüşüm tohumlarını birlikte ekiyoruz.𝗦̧𝗔𝗥𝗞𝗢̈𝗬 ⏐ Hoşköy mahallemizdeyiz…
Tekirdağ’ımızın her bir ferdiyle kurduğumuz gönül köprüleri, bizi birbirimize daha da yakınlaştırıyor.
Her bir ziyaretimiz, her bir selamımız, şehrimizin her köşesinde samimi bir yakınlıkla karşılık buluyor.Hakk’a yürüyen Hoşköy mahallesi eşrafından Zeki Turan amcamız için son görevimizi yerine getirdik.
Hoşköy Kasaba Cami’nde, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurladığımız merhumu hayırla yad ederek, acılı ailesine taziyelerimizi ilettik.
Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun.𝗦̧𝗔𝗥𝗞𝗢̈𝗬 ⏐ Gönülden bağlı olduğumuz Tekirdağ’ımızın her bir köşesinde, değerli hemşehrilerimizle buluşmaya, güleryüzleriyle günümüze neşe katan esnafımız ve komşularımızla selamlaşmaya devam ediyoruz.
‘Tekirdağ’ımız İçin Gerçek Belediyecilik’ vizyonumuzu hemşehrilerimizle yaşatacağız. Sizlerin desteğiyle, şehrimizi daha güzel bir geleceğe taşıyacağız!𝗦̧𝗔𝗥𝗞𝗢̈𝗬 ⏐ Şarköy’ümüzün bereketli topraklarında yetişen; tarihini, kültürünü ve ekonomisini besleyen zeytinin ve üreticimizin kalbi Mürefte’deyiz…
Cumhur İttifakımızın değerli yöneticileri ve Belediye Başkan Adayımız Sn. Görkem Gökkaya ile birlikte, Mürefte Zeytin Satış Tarım Kooperatifi’nin genel kuruluna katılarak, kıymetli üreticilerimizin talep ve beklentilerini dinledik; onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretme ve Şarköy’ümüz için sürdürülebilir bir gelecek inşa etme konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.𝗦̧𝗔𝗥𝗞𝗢̈𝗬 ⏐ “Tekirdağ İçin Gerçek Belediyecilik” vizyonumuzu ve “Değişim, Gelişim, Dönüşüm” hedeflerimizi anlatmak üzere hemşehrilerimizle buluşmaya; gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz.
Bizleri samimi bir coşkuyla karşılayan ve bağrına basan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.𝗦𝗨̈𝗟𝗘𝗬𝗠𝗔𝗡𝗣𝗔𝗦̧𝗔 ⏐ Ortacami mahallemizdeki Salı pazarımızda hemşehrilerimizle kucaklaştık. Esnafımızın her birine hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diledik, vatandaşlarımızla hoş sohbetler ettik, geleceğimizin teminatı öğrencilerimize 2 GB internet hediyelerimizi dağıttık.
Tekirdağ’ımız için değişim, gelişim ve dönüşüm projelerimizle, hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıracak, şehrimizi daha yaşanabilir kılacak adımlar atmak için geliyoruz!𝗦𝗨̈𝗟𝗘𝗬𝗠𝗔𝗡𝗣𝗔𝗦̧𝗔 ⏐ Tekirdağ’ımızın ulusal yerli firması Bolca Mantı fabrikasındayız…
İstihdam ve üretimle yerel ekonomimize katkı sağlayan işletmelerimiz, ilimizin potansiyelini güçlendiriyor!𝗦𝗨̈𝗟𝗘𝗬𝗠𝗔𝗡𝗣𝗔𝗦̧𝗔 ⏐ Özel Estetik Çok Amaçlı Diş Protez Laboratuvarı, Süleymanpaşa’mızda faaliyet gösteren, ülkemizin en kapsamlı protez laboratuvarından biri.
Bugün, 22. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekilimiz Sn. Ahmet Kambur ve Cumhur İttifakımızın değerli yöneticileriyle birlikte ziyaret ettiğimiz laboratuvarda, İşletme Sahibi Sn. Nejdet Lafçı’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık; merkezde çalışan kardeşlerimizle sohbet ettik.
Yerel işletmecilerimizin gücü, şehrimizin gelişiminin en önemli dinamiklerinden biri.𝗖̧𝗘𝗥𝗞𝗘𝗭𝗞𝗢̈𝗬 ⏐ Tekirdağ’ımızın her köşesinde, vatandaşlarımızla, esnafımızla ve sanayicimizle omuz omuza, yürek yüreğe bir aradayız.
“Tekirdağ’ımız İçin Gerçek Belediyecilik” vizyonumuzla, durmaksızın gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde, Değişim, Gelişim ve Dönüşüm projelerimizi toplumumuzun tüm kesimlerine anlatıyor, Tekirdağ’ımızı daha iyi bir geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz.
Bugün, TBMM 29. Başkanı Prof. Dr. Sn. Mustafa Şentop hocamız, Kapaklı Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Çetin ve Çerkezköy Belediye Başkan Adayımız Sn. Abdullah Öğe ile birlikte, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesindeyiz.
Şube Başkanı Sn. Murat Koçak ve değerli sektör temsilcilerimizle bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulunduk.
Tekirdağ’ımızı hak ettiği parlak geleceğe birlikte taşımak üzere geliyoruz!Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcımız, değerli kardeşim Sn. Şahin Umur’un, ahirete irtihal eden kıymetli kayınvalidesi Yurdanur Akbulut’un vefatını üzüntüyle öğrendim.
Merhumeye Allah’tan rahmet, geride kalan acılı ailesine başsağlığı diliyorum.
Mekanı cennet olsun.
▪️ Cenazesi 19 Şubat Pazartesi (bugün) Hocaoğlu Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığı’na defnedilecektir.Sevgili Hemşehrilerim,
Yeni bir haftaya başlarken, her birinize sağlıklı, mutlu, huzurlu, hayırlı ve bereketli, umut dolu günler diliyorum.
Rabbim birliğimizi arttırsın, cümlemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.𝗦𝗨̈𝗟𝗘𝗬𝗠𝗔𝗡𝗣𝗔𝗦̧𝗔 ⏐ Vanlı kardeşlerimizleyiz…
AK Parti Tekirdağ İl Koordinatörü Adana Milletvekilimiz Sn. Abdullah Doğru ile birlikte, Süleymanpaşa ilçemizdeki Tekirdağ Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettik.
Dernek Başkanımız Sn. Mihraç Kolçelik’in ev sahipliğinde bir araya geldiğimiz Vanlı hemşehrilerimize, ‘Tekirdağ’ımız İçin Gerçek Belediyecilik’ vizyonumuzun hedeflerini anlattık.
Bizleri samimi bir misafirperverlikle ağırlayan kıymetli dostlarımıza can-ı gönülden teşekkür ederim.𝗖̧𝗘𝗥𝗞𝗘𝗭𝗞𝗢̈𝗬 ⏐ Pazar mesaimize Çerkezköy Dernekler Platformu buluşmasıyla başladık.
AK Parti Tekirdağ Milletvekilimiz Sn. Gökhan Diktaş, İl Başkanımız Sn. Ali Gümüş ve Çerkezköy Belediye Başkan Adayımız Sn. Abdullah Öğe ile birlikte katıldığımız etkinlikte, ilçemizdeki derneklerimizin başkanlarıyla bir araya geldik.
Tekirdağ İçin Gerçek Belediyecilik vizyonumuzu ve ‘Değişim, Gelişim, Dönüşüm’ misyonumuzu anlattığımız toplantıda, dernek başkanlarımızın talep ve beklentilerini; fikir ve önerilerini dinledik.
UMAY Arama Kurtarma Derneği, Çerkezköy Aksaray ili Gülağaç İlçesi Sofular Köyü Derneği, Çerkezköy Amasya ili Sarıalan Köyü Derneği, Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği, Tekirdağ Aksaraylılar Derneği, Sınırlı Sorumlu Çerkezköy Yeni Sanayii Kooperatifi, Kızılay Çerkezköy Şubesi, Çerkezköy Bilali Habeşi Camii Derneği, Çerkezköy Tokat Sulusaray Alanyurt Derneği, Çerkezköy Tokatlılar Derneği, Çerkezköy Turhallılar Derneği, Çerkezköy Tokat Kuşçu Köyü Derneği,
Çerkezköy Samsunlar Derneği, Çerkezköy Samsun Vezirköprü Karanarlılar Derneği, Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği, Çerkezköy Ordulular Derneği, Çerkezköy Muhtarlar Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, Çerkezköy Yeşilyurt Derneği, Çerkezköy Yozgatlılar Derneği, Çerkezköy Arama Kurtarma Derneği, Çerkezköy Erzincanlılar Derneği, Çerkezköy Lojistik Sanayi Alanları Derneği, Çerkezköy Karadeniz Sevenler Derneği, Çerkezköy İspirliler Derneği, Çerkezköy Kars Ardahan Iğdır İlleri Derneği, Trakya Hakkarililer Derneği, Turan Devletleri Teşkilatı,
Çerkezköy Malatyalılar Derneği, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Çerkezköy Şubesi ve Çerkezköy Trabzonsporlular Derneği, Kadın Geliştirme Derneği (KAGEDER) başkanlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.