Nurten Yontar Ergene’de Rozet Takma Töreninde Konuştu.!

Nurten Yontar Ergene’de Rozet Takma Töreninde Konuştu.!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Nurten Yontar, Ergene ilçe başkanlığında gerçekleştirilen rozet takma töreni hakkında konuştu. Yontar, Ergene Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Rasim Yüksel’in de hazır bulunduğu törende, partinin büyük bir aile olduğunun altını çizdi.

Nurten Yontar, “Bugün burada partimize yeni katılan değerli üyelerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Onların her biri, farklı bakış açıları ve dinamizmleriyle partimize güç katıyorlar,” dedi ve ekledi: “CHP ailesine yeni katılan tüm üyelerimize hoş geldiniz diyor, katkıları için teşekkür ediyorum. Birlikte, daha güçlü ve umut dolu bir gelecek inşa edeceğiz.”

Yontar, CHP’nin genç ve dinamik kadrosuyla, Ergene ve Tekirdağ’da halkın ihtiyaçlarına duyarlı politikalar geliştirme ve uygulama konusunda kararlı olduğunu belirtti. “Biz büyük bir aileyiz ve bu aileye her katılan birey, bizi daha da güçlendiriyor. Ergene’de ve tüm Tekirdağ’da, halkımızın yaşam kalitesini artıracak çalışmalarımızı sürdüreceğiz,” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.