AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel’den Muratlı’ya Yeni Başlangıç Sözü

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel’den Muratlı’ya Yeni Başlangıç Sözü

 

 

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, “Tekirdağ İçin Gerçek Belediyecilik” vizyonu doğrultusunda Muratlı ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslar gerçekleştirdi. Cumhur İttifakı’nınyöneticileriyle birlikte ilçedeki kooperatiflerin ve dernek başkanlarıyla buluşan Yüksel, basın mensuplarıyla da bir araya geldi.

 

Gün boyu süren ziyaretler kapsamında S.S 271 Muratlı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Sn. Muzaffer Borucu, Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sn. Ali Özyürek, Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Sn. Ali Cahit Usumu ve Ziraat Odası Başkanı Sn. Ender Borucu ile Milliyetçi Hareket Partisi Muratlı İlçe Başkanı Sn. Hüseyin Tufan görüşen Yüksel ve ekibi, ilçe esnafını ziyaret ederek talep ve beklentilerini dinledi.

 

Muratlı’nın mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirilen toplantıda, ilçenin ve Tekirdağ’ın geleceğini şekillendirecek proje ve hedeflerini anlatan Başkan Adayı Yüksel, “Muratlı ve Tekirdağ için atacağımız her adım, bölgemizin daha parlak bir geleceğe ulaşması için. Muratlı’mızda yeni bir başlangıç yapmaya ve ilçemizi daha da ileriye taşımaya hazırız” dedi.

 

Muratlı’nın kalkınma ve gelişimine yönelik umut verici projelerle dolu bir gelecek vaat eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden ilçe sakinleri ve yerel yöneticiler, Yüksel’in projelerine ve vizyonuna destek verdiklerini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.