MESTAN ÖZCAN: ÇORLU’YU EN İYİ HİZMETLERLE BULUŞTURACAĞIZ

MESTAN ÖZCAN: ÇORLU’YU EN İYİ HİZMETLERLE BULUŞTURACAĞIZ

AK Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Mestan Özcan, beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte Çorlu’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Özcan ilk olarak Şinasi Kurşun Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Özcan, “Çorlu’muzda esnafımızla ve hemşehrilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Aramızdaki bu bağ ve gönüllerimizdeki bu heyecan olduğu sürece bizi hiçbir şey ayıramaz evelAllah. İnşallah 14 Mayıs’ta sonra Çorlu’yu en iyi hizmetlerle ve en güzel yatırımlarla buluşturacağız” ifadelerini kullandı.
Özcan ve beraberindekiler daha sonra Refah Partisi geçmiş dönem Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Zekeriya Uğur’u, Kahramanmaraşlı depremzede bir aileyi ve Çorlu sakinlerinden Necibe Cengiz ve değerli ailesini ziyaret etti.
Ziyaretlerin ardından Cumhuriyet Parkında vatandaşlarla bir araya Mestan Özcan, burada vatandaşların istek ve taleplerini yakından dinlendi.
Özcan’ın son durağı Çorlu İHH Temsilciliğinin düzenlediği iftar programı oldu. Burada açıklama yapan Mestan Özcan; “bugünde güzide insanlarla gönül sofrasında buluştuk. Çorlu İHH Temsilciliğinin düzenlediği iftarda, BBP ilçe başkanı İsmail Ceylan, Yeniden Refah milletvekili adayı Hamil Hamitoğlu, Çorlu STK temsilcileri ile bir araya geldik. Ev sahipliği için İHH başkanımız Cemalettin Günay ve yönetimine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.