Tekirdağ İçin Gerçek Belediyecilik

Tekirdağ İçin Gerçek Belediyecilik

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Çerkezköy’de Esnaf ve Odalarla Buluştu

 

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Cumhur İttifakının yöneticileriyle birlikte Çerkezköy ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. “Tekirdağ İçin Gerçek Belediyecilik” vizyonuyla, Değişim, Gelişim ve Dönüşüm projelerini hayata geçirmek amacıyla yürütülen bu ziyaretlerde, Yüksel ve ekibi, ilçenin esnaf ve oda temsilcileriyle bir araya geldi.

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Çolakoğlu ve Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, Yüksel ve beraberindeki heyetle yapılan görüşmelerde bölgenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçları üzerine fikir alışverişinde bulundu.

 

Çerkezköy’ün esnafını ziyaret ederek sohbet eden Yüksel, talep ve beklentilerini dinlediği işletmecilere bol ve bereketli kazançlar diledi.

 

Gün boyu Çerkezköy temaslarını sürdüren Başkan Adayı Yüksel, Tekirdağ’ın değişim, gelişim ve dönüşümü için ortak bir gayret ve iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.