Lisans Programları İşletmede Mesleki Eğitim Koordinasyon Kurulu (İŞMEK) Toplantısını Gerçekleştirdi

Lisans Programları İşletmede Mesleki Eğitim Koordinasyon Kurulu (İŞMEK) Toplantısını Gerçekleştirdi

Yükseköğretimde Uygulamalı Eğitimler Çerçeve Yönetmeliği kapsamında, Üniversitemiz Lisans Programları İşletmede Mesleki Eğitim Yönergesi uyarınca oluşturulan İşletmede Mesleki Eğitim Koordinasyon Kurulu (İŞMEK) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN başkanlığında toplandı. Toplantıya İŞMEK üyesi olan Fakülte İşletmede Mesleki Eğitim Takip Komisyonu (İŞTAK) başkanları Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gül KAYKIOĞLU, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rıfat BİRCAN ve Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fisun KOÇ, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI ve başkanlık idari personeli katıldı.

Toplantıda 2022-2023 Akademik Yılında uygulanan işletmede mesleki eğitim (7+1) modelinin ilgili akademik birimlerin sonuç raporlarının (öğrenci ve işyeri eğitim yetkilileri anketleri, İŞTAK üyesi ve akademik danışman görüşleri vb.) değerlendirilmesi, varsa sorunların ve önlemlerin alınması hususları ile 2023-2024 Akademik Yılında işletmede mesleki eğitim (7+1) modelinin uygulanması kapsamında yürütülecek çalışmalar ele alındı.

Üniversitemiz Lisans Programları İşletmede Mesleki Eğitim Yönergesi kapsamında iş ve işlemlerin daha iyi yönetilmesi adına İşletmede Mesleki Eğitim Koordinasyon Kurulu (İŞMEK) üyelerinin görüş ve önerileri alınarak toplantı tamamlandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.