YÜCEER: TEKİRDAĞ’DA BAŞARI ÖYKÜSÜ YAZACAĞIZ

YÜCEER: TEKİRDAĞ’DA BAŞARI ÖYKÜSÜ YAZACAĞIZ

 

Candan Yüceer açıklamasında, “Hayatımın en heyecanlı ve gururlu günlerinden birini yaşıyorum.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığımı oy birliğiyle belirleyen CHP MYK Üyelerimize, Parti Meclisimize ve Genel Başkanımız sayın Özgür Özel’e teşekkür ederim.

Bu yolda bana eşlik eden çalışma arkadaşlarıma, bana cesaret veren Tekirdağlı hemşerilerime, değişen, gelişen ve kendini yenileyen siyaset anlayışıyla yol yürümekten gurur duyduğum dostlarıma teşekkür ederim.

Bu büyük sorumluluğun altından sizlerden aldığım cesaret, destek ve Tekirdağ’ıma olan sevdamla kalkacağım. Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’ın onurla taşıdığı hizmet bayrağını daha ileri taşıyacağız! CHP Tekirdağ İl Başkanlığı İl örgütüm ile kapı kapı, sokak sokak Tekirdağ’da bir başarı öyküsü yazacağız.  Kazanan Tekirdağ olacak. Kazanan Tekirdağlılar olacak. Kazanan biz olacağız. Allah mahçup etmesin” dedi.

CANDAN YÜCEER KİMDİR?

Candan Yüceer 1973 yılında dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi.

Ankara, Samsun ve Tekirdağ’da hekim olarak görev yaptı. Çerkezköy CUMOK Kurucu Başkanlığı, Türkiye CUMOK Yönetim Kurulu Üyeliği, Çerkezköy Atatürkçü Düşünce Derneği Üyeliği ve Yöneticiliği, Kadınlar El Ele Derneği Üyeliği, Tabip Odası Üyeliği görevlerinde bulundu.

24, 25, 26 ve 27. Dönemde Tekirdağ Milletvekili seçildi. 3 Dönem CHP Parti Meclisi üyeliği yaptı.

CHP Kadın ve Çocuk Hakları İzleme ve İnceleme Komisyonu Başkanlığı yapan Yüceer, bu görevi süresince başta Çocuk Ceza İnfaz Kurumları ve Kadın cezaevleri olmak üzere Türkiye’deki birçok cezaevini ziyaret etti.

Bunun yanı sıra Kadın konukevleri ve Çocuk sevgi evlerini ziyaret ederek bu konuda çalışmalarda bulundu.

Türkiye genelinde AMATEM ve ÇEMATEM’leri ziyaret ederek Madde bağımlılığı ile mücadele ve çocuk haklarına ilişkin çalışmalar yaptı. TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyeliği yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.