KÖFTECİ SELİM’DEN 4. ŞUBEYE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

KÖFTECİ SELİM’DEN 4. ŞUBEYE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Tekirdağ’da köfte dünyasında 1978 yılından bu yana belirli bir isme sahip olan Köfteci Selim Yeni Sanayi, Marmara Ereğlisi ve Yeni Büyükşehir Belediye Binası yanındaki şubelerinden sonra 4. şubesini görkemli bir şekilde açtı.

Çanakkale yolu üzeri 12. km Seymenli mahallesi İsmet İnönü Bulvarı No:158 Süleymanpaşa adresinde bulunan Saygıoğulları Petrol’ün içinde yapılan .açılışa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanısıra Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Esnaf Sanatkarlar Birliği Başkanı Sami Kayın, Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifleri Başkanı Ali Rıza Eti, Ak Parti İl Başkanı Ali Gümüş, CHP İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, MHP İlçe Başkanı Yakup Gazi Tantan, CHP İlçe Başkanı Ali Engin, Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer, esnaf odalarının başkanları ile belediye başkan aday adayları işadamları ve Tekirdağlı vatandaşlar katıldı.

4. Şubenin açılışına tüm katılan herkese kendilerini yalnız bırakmadıkları ,için teşekkür eden Köfteci Selim İşletmecisi Selim İldeniz “İnşallah Allah bize 5. 6. şubeleri de açmayı nasip eder” dedi.,

Açılış kurdelasını protokol üyeleri beraber keserken açılıştan sonra da katılan davetlilere köfte ikramı yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.