TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR ŞEHİR TİYATROSU ÇOCUK OYUNU KAPALI GİŞE OYNADI

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR ŞEHİR TİYATROSU ÇOCUK OYUNU KAPALI GİŞE OYNADI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ilk çocuk oyunu olan “Midas’ın Kulakları” çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz haftalarda prömiyeri yapılan oyun, kapalı gişe oynadı.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ve sahne aldığı ilk günden bugüne Tekirdağ halkı tarafından ilgiyle karşılanan şehir tiyatrosu “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” ve “Karmakarışık” adlı oyunların ardından “Midas’ın Kulakları” adlı oyunla da büyük ilgi topladı. Geçtiğimiz haftalarda prömiyeri yapılan oyun, tekrar çocuklarla buluştu ve kapalı gişe oynadı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde sahnelenen oyun, çocukların büyük beğenisini kazandı.
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK “ÇOCUKLARIMIZIN TİYATROYU TANIMASI VE SEVMESİ AÇISINDAN ÇOCUK OYUNLARININ SON DERECE FAYDALI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Tekirdağlı sanatseverleri tiyatro gösterileriyle buluşturmak amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Şehir Tiyatromuzu kurduk. Şehir tiyatromuz ilk oyununu sahnelediği günden bugüne Tekirdağ halkı tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım ve Karmakarışık adlı oyunlarımız vatandaşlarımız tarafından beğeniyle izlendi. Şimdi de Midas’ın Kulakları isimli oyunumuz çocuklarımızla buluştu. Çocuklarımızın tiyatroyu tanıması ve sevmesi açısından çocuk oyunlarının son derece faydalı olduğunu düşünüyorum. Şehir Tiyatromuz birbirinden güzel oyunlarla vatandaşlarımızın karşısında olamaya devam edecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.