HASAN BULUT MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

HASAN BULUT MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

 

Yaklaşan yerel seçimler öncesi süreç hızla ilerlerken belediye başkan a.adayları yanından belediye meclis üyesi aday adayları da netleşmeye başladı.

Tekirdağ CHP’nin emektarı 5 dönem CHP Tekirdağ il yöneticiliği ve 1 ilçe yöneticiliği görevlerinde bulunan Hasan BULUT CHP den Süleymanpaşa Belediye meclis üyeliğine aday oldu.

Şapkalı Hasan Bulut olarak partililerce iyi tanınan Hasan Bulut sokağın sesini partiyle buluşturan etkili bir isim olarak tanınıyor. Tecrübeli siyasetçi, görev adamı olan Hasan Bulut’un belediye meclisi üyeliği aday adaylığı başvurusunu CHP Tekirdağ İl Başkanı Ş.Özgür Taşmerdivenli ile CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin teslim aldılar.

CHP’nin barajın altında kaldığı zamanlarda dahi partiden hiç kopmayan her zaman partinin kapısını bekleyen Hasan Bulut ismi genç yaşlı partililerce mevcut dönemde birlik simgesi olarak değerlendiriliyor.

Parti için her zaman göreve hazır olan Hasan BULUT; her alanda her işte partim ve şehrim için elimi taşın altına koymaya hazırım.

Çevremden bu yönde çok fazla talep geliyor. Artık zamanı dedik ve aday adaylığı başvurumu yaptım.

Bu süreçte yanımda olan beni destekleyen başta aileme, ailem gibi olan CHP’ye, partilere, sevgili dostlarıma, tüm il-ilçe başkanlarıma, milletvekillerime, belediye başkanlarıma, emektar partililere sonsuz teşekkür ederim. dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.