BAŞKAN CENGİZ GÜNAY: “İSO, BİRİNCİ VE İKİNCİ 500 LİSTESİNDE 121 FİRMA İLE TÜRKİYE’NİN LİDER ŞEHİRLERİ ARASINDAYIZ”

BAŞKAN CENGİZ GÜNAY: “İSO, BİRİNCİ VE İKİNCİ 500 LİSTESİNDE 121 FİRMA İLE TÜRKİYE’NİN LİDER ŞEHİRLERİ ARASINDAYIZ”

 

İSO, Türkiye’nin Birinci 500 ve İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 listesinde 121 firma ile ilimiz Türkiye’nin lider şehirleri arasında yer aldı.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, listeye giren Tekirdağlı firmaları tebrik ederek alın teri ile üretim yapan, ülke ekonomisine katkı sunan firmalarla gurur duyduklarını belirtti.

Başkan Günay, “Birinci ve ikinci 500’de yer alan firmalarımız şehrimizin gurur kaynağı olmuşlardır. Firmalarımız hem şehrimizin hem de ülkemizin ekonomik büyüklüğüne katkı sağlamışlardır. Türkiye’nin ihracatını en hızlı yükselten şehirlerinden biri olan Tekirdağ’ın ekonomik potansiyeli daha fazla sayıda büyük firma çıkaracak güce sahiptir. Diğer taraftan özel sektörün gücüyle, müteşebbislerinin özverili çalışmalarıyla ekonomisini büyüten şehrimizin istenilen büyüklüğe ulaşabilmesi için Tekirdağ’dan daha fazla büyük marka firma çıkarmalıyız. Tekirdağ il genelinde bu yıl listeye giren 121 firmamızı, gelecekte daha büyük hedeflerle şehrimizin gururu olacak atılımı göstermelerini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.