NKÜ “Değerler Işığında Güven Toplumunun İnşası” Konferansına Ev Sahipliği Yaptı

NKÜ “Değerler Işığında Güven Toplumunun İnşası” Konferansına Ev Sahipliği Yaptı

 

Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Tekirdağ Temsilciliği tarafından, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında “Değerler Işığında Güven Toplumunun İnşası Konferansı”na Üniversitemiz ev sahipliği yaptı.

Tekirdağ Namık Kemal ÜniversitesiRektörlük Konferans Salonundaki programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Eşi Selda ŞAHİN Hanımefendi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ,KADEM Tekirdağ Temsilcisi Av. Sümeyye TEKİN, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülin YILDIZ, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Hüseyin ÖZDEMİR, Tekirdağ İl Müftü Yardımcısı Melek KARAKAŞ,Üniversitemiz Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Şeniz ÖZHAN, STK Temsilcileri, Kurum ve Kuruluşların Temsilcileri, akademik ve idari personel, basın mensupları ile öğrenciler katıldı.

Rektör ŞAHİN programın açış konuşmasında “Aile ve toplum yapımızın temel direği olan kadınlarımızın eğitimden sanata, ekonomiden siyasete tüm alanlarda daha fazla varlık göstermesini Üniversitemiz olarak çok önemsiyoruz.İnşaAllah Türkiye Yüzyılında kadınlara şiddetin yok olacağı inancıyla, tüm kadınlarımızın, annelerimizin, kız kardeşlerimizin “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününün” kutlu olmasını ve bu konferansın hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

ModeratörlüğünüKADEM Tekirdağ Temsilcisi Av. Sümeyye TEKİN’in yaptığı konferansta Tekirdağ NKÜ Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Tekirdağ İl Müftü Yardımcısı Melek KARAKAŞ, KADEM Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Av. Işıl İlgin OKTAY sunumda bulundular.

Program sonunda konuşmacılara günün anısına takdimde bulunuldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.