ASYAPORT YÖN. KUR. BŞK. AHMET SOYUER’DEN TSO BAŞKANI CENGİZ GÜNAY’A ZİYARET

ASYAPORT YÖN. KUR. BŞK. AHMET SOYUER’DEN TSO BAŞKANI CENGİZ GÜNAY’A ZİYARET
TSO BAŞKANI GÜNAY : “DENİZLERİN ŞAMPİYONU ASYAPORT VE MSC GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI, GURUR DUYDUK!
Odamız Üyesi Asyaport, Liman İşletmeciliği Hizmetleri kategorisinde 4 yıldır olduğu gibi bu yıl da deniz limanları arasında 1. oldu. MSC ise Yük Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetleri kategorisinde 2. sırada yer aldı.
ASYAPORT 4 YILDIR DENİZLERİN ŞAMPİYONU
“Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) tarafından yayınlanan 2021 Yılı Hizmet İhracatı Şampiyonları arasında yer alan Asyaport Liman İşletmeciliği Hizmetleri kategorisinde 4 yıldır olduğu gibi bu yıl da deniz limanları arasında 1. oldu. MSC ise Yük Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetleri kategorisinde 2. sırada yer aldı. Hizmet sektörünün ihracattaki ilk ve tek temsilcisi olan Hizmet İhracatçıları Birliği ev sahipliğinde yapılan ‘2021 Yılı Hizmet İhracatı Şampiyonları’ etkinliği ile başarılar taçlandırıldı. Hizmet İhracatçıları Birliği 2021 yılı itibariyle 61.4 milyar dolarlık ihracat ve üye firmaların yazdığı eşsiz başarı hikayesi ile Türkiye ekonomisinin ve istihdamının lokomotif gücü olmaya devam etmektedir.”
TEKİRDAĞ TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZI OLMAYA DEVAM EDİYOR
“Üyemiz Asyaport Limanı, Liman İşletmeciliği Hizmetleri deniz limanları arasında ise 1’inci sırada yer aldı. MSC ise Yük Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetleri kategorisinde 2. sırada yer aldı. Bu başarılarından dolayı kendileri ile gurur duyuyoruz, göğsümü kabarttılar. Tekirdağ’ın iş ve çalışma yaşamına 1200 kişilik istihdam kapasitesi ile büyük bir katkı sağlayan, Türkiye’nin ilk transit konteyner limanı (Hubport) olan Asyaport, 18 metre derinliğe kadar toplam 2010 metre rıhtımı ve yıllık 2,5 milyon TEU’ya varacak kapasitesi ile dünya ölçeğinde bir liman konumunda. Asyaport, denizyolu, karayolu ve demiryolu bağlantıları ile bölgesinde bir lojistik merkez olarak gelişmektedir. Bu başarı hikayesinde emeği geçen başta Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer, MSC nezdinde tüm personeli tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Tekirdağ, Türkiye’nin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor”