CANDAN YÜCEER TEKİRDAĞ SEVDALILARIYLA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CANDAN YÜCEER TEKİRDAĞ SEVDALILARIYLA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

TBMM 24., 25., 26 ve 27. Dönem Tekirdağ Milletvekiliği yapan Candan Yüceer Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CHP Tekirdağ il binasına sığmayan yüzlerce partilinin soğuk havaya rağmen katılım gösterdiği aday adaylık açıklaması parti il binası önünde gerçekleştirildi.

CANDAN BAŞKAN SLOGANLARI ATILDI

Tekirdağ’ın ilçelerinden bu soğukta bana inanan bana güvenen destek vermek için gelen herkese teşekkür ederim. diyerek konuşmasına başladı.  Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda yürümekten  her zaman onur ve gurur duyduğum parti emekçisi arkadaşlarım ilçe başkanlarım, hepinizi hoş geldiniz. dedi. Candan Yüceer heyecanını dile getirdi. Kıvanç ve heyecan içindeyim. Çocuklarımı burada büyüttüm. Hayatınızın bir parçası olan biri olarak buradayım. Tekirdağlı olmanın en büyük sonucu aidiyetliktir. İnsan yaşadığı yere benzer bende Tekirdağ’a benziyorum. Milletvekilliğinde Ankara’dan döndüğümde buraya ayak bastığımda huzur burada diyorum. Sevgi, sıcaklık, güven, duygusudur. Bir kadın bir anne hassasiyetiyle canla başla çalıştım. Tecrübelerimle şehrimiz koşarak ilerleyecek. dedi.

CHP Tekirdağ il binası önünde gerçekleşen aday adaylığı açıklamasına Candan Yüceer’in eşi Kamil Yüceer, evlatları Onur Yüceer, Yiğit Yüceer, partililer, İl-ilçe teşkilatlarından partililer, muhtarlar, eski başkanlar ve çok sayıda vatandaş ile kalabalık gazeteci ordusu katıldı.

 KADİR ALBAYRAK 10 YILDIR ÇOK SAĞLAM TEMELLER ATTI

Ayrı gayrı olmadan herkesin başkanı olmak üzere adayım. Sadece makama değil büyük bir enerji ortaya çıkarılmasına adayım. Tekirdağlı çiftçinin, öğrenci, kadınların, iş insanın başkanı olmaya adayım. Yıllardır biriktirdiğim tecrübelerim ve projelerimle candan hizmet etmeye geliyorum. Kurucu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak  çok sağlam temeller attı. Bizler o temeller üzerine büyük bir gelecek koşusuna başlayacağız. Tekirdağ’ı lider kent yapmak için yola çıkıyoruz. Bu bayrak ve hizmet yarışıdır bayrağımızı ileriye taşıyacağız.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.