Muharrem Akyüz, Aday Adaylığını Açıkladı

Muharrem Akyüz, Aday Adaylığını Açıkladı

Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Akyüz, AK Parti’den Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Akyüz, AK Parti’den Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Süleymanpaşa ilçesinde bir restoranda, Basın Mensupları ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Muharrem Akyüz, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Partiden Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

Akyüz yaptığı açıklamada; ”1879 da kurulan Tekirdağ Belediye Başkanlığı, İlk belediye başkanı olan Hasan Cemal Baba ve büyükşehir olmadan önceki son belediye başkanı olan Adem Dalgıç’a hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Kurucu Süleymanpaşa Belediye başkanı Ekrem Eşkinat , Cüneyt Yüksel’e ve mevcut belediye başkanı Hüseyin Uzunlar ’ada yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Belediye başkanı olarak görev yapan ve vefat eden tüm belediye başkanlarına da Cenab-ı Allahtan rahmet dilerim.Bu şehre Hizmet eden taş taş üstüne koyan bir çivi dahi olsa çakan herkesten Allah razı olsun” dedi.

AK BELEDİYECİLİK İLE HİZMETİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Aday adaylığını geniş bir katılımla açıklayan Akyüz; ”Bugün burada çok hayırlı olmasını temenni ettiğimiz bir görev niyetiyle toplanmış bulunuyoruz. 31.03.2024 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde Süleymanpaşa belediye Başkanlığı için Adalet ve Kalkınma Partisinden aday adaylığımı Süleymanpaşa halkına ilan ediyorum. Cumhur ittifakı olarak katılacağımız bu seçimde Süleymanpaşa belediyesini Cumhur iltihakı ortaklarımızla Ak belediyecilik hizmetlerini sürdürmeye devam edeceğiz.Çıktığımız bu yolda Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu güzide ve nadide ilçemize Cenab-ı Allah bize hizmet etmeyi nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

59 PROJEMİZLE GÖREVE HAZIRIZ

Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Akyüz; ”Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100.cü yıla yakışır daha Çağdaş daha Uygar Barış içinde tüm farklılıklarımıza rağmen bir horon halkası gibi el ele tutuşup kardeşçe yaşayabileceğimiz herkesin benim ilçem diyebileceği ve tüm Türkiye’ye örnek olacak bir ilçe belediyeciliği yapmak için 59 projemizle Süleymanpaşa ‘ya hizmete hazırız. Niyetimiz sarih hedefimiz hizmet Cumhuriyetimizin 100 yılında modern Süleymanpaşa mutlu insanlar sloganımızla yola çıktık.Süleymanpaşa’mızı Trafik düzeniyle ,Sosyal Donatı alanlarıyla ,Sosyal Projeleriyle Turizme yönelik bir kültür ilçesi yapmak öncelikli hedefimizdir. Benimle beraber aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.Genel merkezimiz gerekli istişareleri yaparak en doğru ve en adil kararı en kısa zamanda verecektir.Bu karar herkes için hayırlısı olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ının bir marka haline getirdiği Ak belediyeciliği Cumhur İttifakı bileşenleriyle beraber Süleymanpaşa ya getirmek tüm halkımıza sözümüzdür.” diyerek sözlerini noktaladı.

Muharrem Akyüz Kimdir ?

1966 Trabzon İli Akçaabat ilçesi Gökçeler Köyünde doğdum 1974 yılında Tekirdağ Süleymanpaşa ’ya yerleştim yaklaşık 50 yıldır Süleymanpaşa’da yaşıyorum Mali Müşavirim Süleymanpaşa’nın önde gelen firmalarda Mali Müşavirlik olarak çalıştım . Üst düzey yöneticilik yaptım ve yapmaya devam ediyorum.

Tekirdağ Spor ,Yılmaz Spor, Çiftlikönü Spor, Karadeniz Sporda amatör futbol oynadım. Karadeniz sporda bir dönem kulüp başkanlığı yaptım.

2009 yıllından beri Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı yapıyorum.Bu dernek çatısı adı altında görev yaptığım sürece dernek bünyesine 1200 metre kare kapalı alan Kültür merkezi ve düğün salonu , 1800 metre kare 3 katlı taziye evi ve hizmet binaları kazandırdık. Süleymanpaşa’ın Kültürüne ,kardeşliğine Birlik ve Beraberliğine katkı veren Karadeniz Yayla Şenlikleri organize ettik. En son yapılan 19.cu yayla şenliğine 3 günde beşyüz bin kişiyi misafir ettik. Derneğimizi Türkiyede Fiziki mekanlarıyla üye sayısıyla ,hizmetleriyle bir marka haline getirdik ve diğer hemşeri derneklerine örnek hale dönüştürdük.

Siyasete Akpartiyle başladım kurucu il yönetim kurulu üyesim bir dönem AR-GE Bilim Başkanlığı bir dönem Sosyal İşler Birim Başkanlığı yaptım partinin her kademesinde aktif görevler aldım. Yöntimlerde olmaksızın her seçimde aktif olarak SKM nin görevlendirmelerinde aktif olarak çalıştım.

Bu aday adaylığı sürecinde bana destek olan dernek yönetim kurulu arkadaşlarıma ,Kadın Kolları Başkan ve üyelerine, tüm hemşeri dernek başkanları ve yönetimlerine, iş arkadaşlarıma, aileme, dernek üyelerime siz değerli basın mensuplarına tüm dost ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim Allah yar ve yardımcımız olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.