Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım Fabrika İşçileri Depremzede Vatandaşlarımız ve Yetimler İle Birlikte İftar Yaptı

Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım Fabrika İşçileri Depremzede Vatandaşlarımız ve Yetimler İle Birlikte İftar Yaptı
blank

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Ergene ilçemizde Dolu Oyuncak Fabrikası’nda fabrika işçileri, depremzede vatandaşlarımız ve yetimler ile birlikte iftar yaptı.

İftar programında masaları ziyaret ederek işçilerle sohbet eden Vali Yıldırım, işçilerle ve depremzedede vatandaşlarımızla birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Depremzede vatandaşlarımızla da sohbet eden Vali Yıldırım, sıkıntı ve taleplerini dinledi. Sıkıntılarının çözülmesi ve taleplerinin yerine getirilmesi talimatlarını verdi.

İftar programının ardından fabrikayı gezen Vali Yıldırım, fabrika hakkında bilgi aldı. Ardından iftar programına katılan çocuklara oyuncak hediye edildi.

İftar programına Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın yanı sıra Ergene Kaymakam Vekili Mustafa Eldivan, 5. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tevfik Algan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Ergene OSB Müdürü Yasemin Artar, KOSGEB Tekirdağ Güney Müdürü Ceyhan Bahadır Karataş, Dolu Oyuncak A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Dolu, Yönetim Kurulu Üyeleri Numan Dolu, Gökhan Dolu, Göksel Dolu ve Talha Dolu katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.