Başkan Uzunlar Romanya heyetini makamında ağırladı

Başkan Uzunlar Romanya heyetini makamında ağırladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Romanya’dan Tekirdağ’a incelemelerde bulunmak üzere gelen üst düzey heyeti makamında misafir etti.

Tekirdağ Macaristan Fahri Konsolosu Erdoğan Erken’in daveti üzerine, Sekel Milli Konseyi Türkiye Temsilcisi Ahmet Açıkgöz ve Tekirdağ Temsilcisi ve Gazeteci Fatih Erge’nin öncülük ettiği resmi ziyarette; iki ülke arasındaki ilişkileri güçlendirmenin yanı sıra, karşılıklı fikir ve bilgi alışverişi üzerinde duruldu. Misafir heyette Romanya milletvekilleri, belediye başkanları ve bölge valileri gibi önemli görevler üstlenen isimler yer aldı.

İŞBİRLİĞİ FIRSATLARI MASAYA YATIRILDI

Tarım, turizm, kültür gibi alanlarda işbirliği fırsatlarının, üniversiteler arası etkileşimin ve bölgesel yatırımları hayata geçirme potansiyellerinin ele alındığı toplantıda ayrıca iki ülke arasındaki dostane bağların daha da güçlendirilmesi için atılacak adımlar değerlendirildi.

Ziyaret sonrası karşılıklı hediyeleşme merasimi ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Başkan Uzunlar, böyle önemli bir heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek vesile olan Erken ve Erge’ye teşekkür etti.

HEYETTE VEKİLLER, VALİLER, BELEDİYE BAŞKANLARI YER ALDI

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar’ın, Tekirdağ Macaristan Fahri Konsolosu Erken, Sekel Milli Konseyi Türkiye Temsilcisi Açıkgöz ve Sekel Milli Konseyi Tekirdağ Temsilcisi Erge ile birlikte ağırladıkları heyet, Romanya Milletvekili Hajdu Gábor, Bölge Valisi/İl Meclis Başkan Borboly Csaba, Csikszereda İl Belediye Başkanı Korodi Attila, Csikszereda İl Belediye Başkanı Korodi Attila, Csikszentsimon Belediye Başkanı Kozma Istvan-Florin, Csikszentmárton Belediye Başkanı Birtalan Sándor, Csikkozmás Belediye Başkanı Szántó László, Szentimre Belediye Başkanı Kencse Előd, Dánfalva Belediye Başkanı Böjte Csongor Ernő, Csikszentdomokos Belediye Başkanı Karda Robert, Rákos Belediye Başkanı Császár Attila, Csikszentmihály Belediye Başkanı Izsák Lóránt, Szenttamás Belediye Başkanı Kedves Róbert, Karcfalva Belediye Başkanı Gábor Tibor, Danfalva Yardımcı Belediye Başkanı Both Norbert, Csikszereda Yardımcı Belediye Başkanı Bors Béla, Szenttamás Yardımcı Belediye Başkanı Mákszem Hunor, Karcfalva Yardımcı Belediye Başkanı Szocs Laszlo, Kaszon Köyü Yardımcı Belediye Başkanı Mihaly Tamas ve İl Meclis Üyesi Becze István’dan oluştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.