CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN!

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN!

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay,“Başka Milletlerin Himayesinde, Yardımlarla Yaşamayı; Bağımsızlığını ve Özgürlüğünü Kaybetmeyi Asla Kabullenmeyen Türk Milleti’nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun”!
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Günay, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde; Samsun’dan başlayarak yurdumuzun dört bir yanına ulaşan milli mücadele azmi; tarihi boyunca kimseye boyun eğmemiş, bağımsızlığını ve özgürlüğünü, ekmeği ve suyuyla bir tutmuş Yüce Türk Milleti’ne, bugün kuruluşunun 100. yılını heyecanla ve onurla kutladığımız Cumhuriyet’i armağan etmiştir. Düşman kuvvetlerine karşı yürütülen Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyet’in kurulması tarihin yazdığı ender bir başarıdır.

Bütün zorlukları kabullenmiş, ancak başka milletlerin himayesinde, yardımlarla yaşamayı; bağımsızlığını ve özgürlüğünü kaybetmeyi asla kabullenmemiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, 100. yıldönümü vesilesiyle birlik ve beraberliğimizin timsali olan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyor, tüm Tekirdağ halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.