Başkan Uzunlar Muhtarlar Derneğini ağırladı

Başkan Uzunlar Muhtarlar Derneğini ağırladı

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Muhtarlar Günü dolayısıyla kendisine ziyaret gerçekleştiren Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği yönetimini ağırladı. Uzunlar ayrıca Tekirdağ Valiliği önünde yapılan Muhtarlar Günü kutlama törenine de iştirak etti.

Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Köseilyas Mahallesi Muhtarı Mahir Sadık başkanlığındaki heyeti, Sahil Ek Hizmet Binası Encümen Salonu’nda kabul eden Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, muhtarlarla bir süre sohbet ederek özel günlerini tebrik etti.

UZUNLAR ÇELENK SUNMA TÖRENİNE İŞTİRAK ETTİ

Ziyaret öncesinde, Tekirdağ Valiliği önündeki tören alanında Muhtar Günü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine de iştirak eden Uzunlar, bu özel günde mahalle muhtarlarını yalnız bırakmadı. Uzunlar, daha sonra ziyaret gerçekleştiren heyetle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda mahalle muhtarlarının kendi mahalleleri ile ilgili talep ve beklentilerini dinledi, ilgili müdürlere iletilmesi talimatını verdi.

MUHTARLARA TEBRİK VE BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ

Başkan Uzunlar, mahallelerin kalkınması ve gelişimi ile topluma kattıkları değerden dolayı tüm muhtarlara şükran duygularını ifade etti. Uzunlar, mahalle muhtarlarına çalışmalarında başarılar dileyerek belediye ve muhtarlıklar arasındaki işbirliğinin artarak süreceğine inandığını belirtti.

DERNEK BAŞKANI SADIK TEŞEKKÜR ETTİ

Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Sadık, Başkan Uzunlar’a gösterdiği misafirperverlikten ötürü teşekkür etti. Başkan Uzunlar da Sadık’a çiçek takdim ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette Başkan Uzunlar’a Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı ve Muhtarlıklar Müdürü Kenan Taşkın da eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.