AMATÖR SPOR HAFTASI’’ KARDEŞÇE MÜCADELENİN VE AMATÖR SPOR RUHUNUN ÖNEMİ VURGULANARAK KUTLANDI !

AMATÖR SPOR HAFTASI’’ KARDEŞÇE MÜCADELENİN VE AMATÖR SPOR RUHUNUN ÖNEMİ VURGULANARAK KUTLANDI !

AMATÖR SPOR HAFTASI’’ KARDEŞÇE MÜCADELENİN VE

AMATÖR SPOR RUHUNUN ÖNEMİ VURGULANARAK KUTLANDI !

9 EKİM -15 EKİM 2023

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası programı ilimizde de 09 Ekim -15 Ekim tarihleri arasında başladı.
Amatör Spor Haftası faaliyetleri kapsamında il ve ilçe tertip komitelerince hazırlanan programlar doğrultusunda çeşitli spor branşlarında yaş gruplarına göre faaliyetler düzenlenirken bu faaliyetler kapsamında Atletizm, Badminton, Karate, Taekwondo, Okçuluk ve Güreş olmak üzere çeşitli branşlar da düzenlenecek etkinliklerde, dostluk çerçevesinde kardeşçe yarışmanın, mücadelenin ve amatör spor ruhunun önemi vurgulanacak.

Amatör Spor Haftası kapsamında 81 İlde eş zamanlı olduğu gibi ilimizde de  başlanan kortej yürüyüşüne Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet ÜZGÜN, Süleymanpaşa İlçe Müdürümüz Hüseyin MUTLU, ASKF Başkanı Ersan KARAMEHMETOĞLU’nun teşriflerinin yanı sıra yoğun katılım gösteren sporcularımız ve Tekirdağ halkı yürüyüşün ardından Sahil Dolgu Saha alanındaki yerlerini aldılar.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet ÜZGÜN’ün Amatör Spor Haftasıyla ilgili konuşmaları yer aldı.
Konuşmasında ‘’Çok kıymetli çalışma arkadaşlarım, değerli antrenörlerimiz, çok kıymetli sporcularımız, velilerimiz ve kıymetli Tekirdağ’ lı hemşerilerim ‘’Amatör Spor Haftası Açılış Töreninde’’ sizlerle beraber olmaktan onur duyuyorum.Amatör Spor Haftası açılış sebebiyle burada toplanmış bulunuyoruz ve 1 hafta boyunca birçok etkinlik  yapılmaya da devam edecek. Bu etkinliklerde yer alan gerek antrenörlerimiz başta olmak üzere sporcularımız, sporcularımızı bu aktivitelere getiren velilerimiz, temizlik ve güvenlik görevlilerimiz… hepsini canı gönülden kutluyor ve 2023-2024 sezonunda faaliyet gösteren tüm spor kulüplerimize amatör spor ruhunun korunduğu başarılı bir sezon diliyorum’’ sözleriyle duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Sahil dolgu alanında düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinliklerinde;Cimnastik,Judo,Okçuluk,Futbol branşlarının muhteşem gösterileri yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.