İLİMİZDE DÜZENLENEN ‘’CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL KUTLAMALARI KAMU SPOR OYUNLARINDA’’ 1. LİĞİ ELDE EDEN KAMU KURUM ERKEK TAKIMLARI GRUP MÜSABAKALARINDA

İLİMİZDE DÜZENLENEN ‘’CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL KUTLAMALARI KAMU SPOR OYUNLARINDA’’ 1. LİĞİ ELDE EDEN KAMU KURUM ERKEK TAKIMLARI GRUP MÜSABAKALARINDA

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında voleybol, basketbol ve masa tenisi branşlarında kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası, iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacıyla 81 il de eş zamanlı olarak düzenlediği “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları” projesi ‘’ Gelin Sporda Buluşalım’’ sloganı ile ilimizde de basketbol, masa tenisi ve voleybol branşlarında düzenlendi.

Müsabakalarda mücadele veren basketbol, voleybol ve masa tenisi erkek takımlarının birincileriGrup Müsabakalarına gitmeye hak kazandı.

Müsabaka sonrası gerçekleştirilen madalya töreninde dereceye giren takımların madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürümüz Burak Şevket TAŞ tarafından takdim edildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz erkek basketbol takımı ‘’Kamu Spor Oyunları’’ mücadelesinde

1.’lik sırasında yer almayı başardı.

Bilecik İlinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan ‘’Kamu Spor Oyunları Grup Müsabakalarında mücadele verecek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz Erkek Basketbol takımımıza ve Voleybol, Masa Tenisi branşlarındaki kamu kurumu takımlarına başarılar diliyoruz.

İlimizdeki kamu kurumlarının mücadele verdiği

basketbol, masa tenisi ve voleybol branşlarında dereceye giren kurum takımları;

Voleybol (Erkek Takımları)

1. Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

2. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

3. Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü

4. Marmara Ereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Masa Tenisi (Erkek Takımları)

1.Tekirdağ Sağlık İl Müdürlüğü

2.Tekirdağ Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü

3. Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü

Basketbol (Erkek Takımları)

1.Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü

2.Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü

3.Tekirdağ Sağlık İl Müdürlüğü

4.Tekirdağ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.