TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YARDIM EKİBİ DEPREM BÖLGESİNE YOLA ÇIKTI

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YARDIM EKİBİ DEPREM BÖLGESİNE YOLA ÇIKTI

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 7.4 büyüklüğünde yaşanan depremin ardından harekete geçen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarına destek vermek üzere oluşturulan 12 kişilik bir ekibi bölgeye gönderdi.

BAŞKAN ALBAYRAK; “TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK DEPREMZEDELERİMİZİN YANINDAYIZ”

İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından oluşturulan donanımlı bir ekibin bölgeye hareket ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Öncelikle başta Kahramanmaraş ve Gaziantep olmak üzere depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Can kayıplarımız var. Milletimizin başı sağolsun. Umarım en az can kaybı ve hasar ile atlatırız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak deprem haberini alır almaz ivedilikle harekete geçtik ve 4 araç ve 12 itfaiye erinden oluşan bir ekibi arama kurtarma ve enkaz kaldırma faaliyetlerine destek vermek üzere 10 ilimizin etkilendiği deprem bölgesine gönderdik. Vatandaşlarımızın her zaman maddi ve manevi olarak yanlarındayız. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralı olarak kurtulan afetzedelere ise acil şifalar diliyorum. Tüm halkımıza geçmiş olsun” dedi.

4 ARAÇ İLE BİRLİKTE 12 KİŞİLİK EKİP YOLA ÇIKTI

Tam donanımlı, kaza kırım araç ve ekipmanlarının yer aldığı 4 araç ve 12 itfaiye erinden oluşan ekip, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te arama kurtarma ve enkaz kaldırma faaliyetlerine destek verecek.