TRAKYA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEZUN VE MENSUPLARI GLENEKSEL PİLAV GÜNÜ KUTLANDI

TRAKYA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEZUN VE MENSUPLARI GLENEKSEL PİLAV GÜNÜ KUTLANDI

TRAKYA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEZUN VE MENSUPLARI GLENEKSEL PİLAV GÜNÜ KUTLANDI
DERNEK BAŞKANI CÜNEYT ÖZVARDAR YAPTIĞI KONUŞMADA; Trakya Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği ve Trakya Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’nün birlikteliği ile destek ve motivasyon amacıyla tertip edilen bu güzel organizasyona hepiniz hoş geldiniz, safalar getirdiniz!
Daha güçlü, daha zengin ve daha kaliteli bir imam hatip olma yolunda ilk mezunlarımızın enerjisi ve okulumuz idaresi ve öğretmenlerinin tecrübesiyle geçen yıl bu zamanlarda yeni ve önemli bir adım atarak, yıllardır arzuladığımız ve gerekliliğini hissettiğimiz okul derneğini kurduk.
Mezunlar ve mensuplar derneği vasfıyla okulumuza irtifa kazandırabilmek üzere -tabiri caizse bir yakıt ünitesi ekledik.
Derneğimizle birlikte okulumuzun adını da yeniledik. Trakya Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Trakya Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği olarak daha geniş bir çevrede görünür olabilmek niyetindeydiz.
Trakya’yı temsil etme ümidi ve iddiasıyla yola çıktık. Trakya’da bir ilim irfan kaynağı olmak istiyoruz.
Kur’an’dan aldığımız ışıkla ve Rasulullah’ın rehberliğinde yaşadığı çağın ihtiyacına cevap verebilen, güvenilir ve üretken, birlik ve beraberliği önemseyen vizyon sahibi bir neslin yetişmesinde emeğimiz, çorbada tuzumuz olsun istiyoruz. Bu yolda gereken her türlü desteğin sağlanabilmesi için derneğimiz bir katalizör vazifesi görecektir.
Nitekim geçen bir yıl zarfında okulumuzun öteden beri var olan akademik çalışmalarına destek vermek ve işini kolaylaştırmak adına Okul Derneği olarak biz de pek çok organizasyona imza attık. Neler yaptığımızı hatırlayacak olursak; Ortaokul öğrencilerimiz için Türkiye’nin önde gelen liselerini ve Lise öğrencilerimiz için de akademik imkanları geniş yüksek öğrenim kurumlarını kalabalık öğrenci grubumuzla ziyaret ettik.
Bundan başka Lise öğrencilerimizle birlikte Konya’da Şeb-i Arus Gecesine iştirak ettik.
Ayrıca Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarını ve onların imalathanelerini öğrencilerimizle birlikte gezerek yetkililerden bilgi aldık ve öğrencilerimizin ufkunun genişlemesine imkan sağlamış olduk.
Daha başka olarak pek çok kıymetli zevatı öğrencilerimizle birlikte ziyaret edip öğrencilerimizi değerli insanlarla tanıştırmış ve onların hasbihalinde bulunmalarını sağlamış olduk.
Sabah namazı buluşmaları tertip ederek öğrencilerimizin aileleri ile birlikte tanışıp kaynaşmalarını sağladık.
Piknikler düzenledik ve ikramlar yaptık. Bütün bunlar hep siz yeni neslimiz, ülkemizin yarınlarını kuracak olan evlatlarımız içindi. Dernek olarak bu yıl ve sonraki yıllar için daha da büyük ve yararlı işler yapmak niyetindeyiz. Bu bakımdan başta siz değerli mezunlarımız olmak üzere tüm mensuplarımızın ve gönüldaşlarımızın her türlü desteğini ve hayırdualarını bekleriz. Birbirimizin yükselmesi, güçlenmesi için buradayız.
Yönetim kurulu adına söylemek isterim ki; derneğin kuruluşunda emeği geçen ve dua eden tüm zevata teşekkürü borç bilirim.
Ayrıca okulumuza desteğini esirgemeyip buraya kadar zahmet buyuran siz değerli mezunlarımıza ve mensuplarımıza minnettarız.
Çocuklarımızın ve Ümmet-i Muhammed’in çocuklarının parlak bir istikbale kavuşmaları için duacıyız. DEDİ.

PİLAV GÜNÜNE MEB İL MÜDÜRÜ ERSAN ULUSAN, TRAKYA KALKINMA AJANSI GENEL SEKRETERİ MAHMUT ŞAHİN, S.PAŞA MEB İLÇE M.E MÜDÜRÜ EBUBEKİR ATİLLA, AK PARTİ İL BAŞK. AV. ALİ GÜMÜŞ, İL MÜF. YRD. YUSUF BEKTAŞ, GENÇLİK HİZ SPOR İL MÜDÜRÜ AHMET ÜZGÜN, TARIM ORMAN İL MÜDÜRÜ OKTAY ÖCAL, ÖĞRETMENLER, MEZUN ÖĞRENCİLER VE VELİLER KATILDILAR..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.