Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın Açılışı Gerçekleştirildi

Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın Açılışı Gerçekleştirildi

Firmaların üretim kapasitesini artırmayı, firmalar arasında iletişim ve etkileşime katkıda bulunmayı hedefleyen, Trakya’nın ilk ve tek endüstriyel fuarı olma özelliğine sahip Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın Açılışı, Valimiz Sayın Recep Soytürk katılımıyla gerçekleştirildi.

Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen fuara, Vali Soytürk’ün yanı sıra, 29. Dönem TBMM Başkanı Prof Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Nurten Yontar, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Fahrettin Akçal, sanayiciler, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Açılış, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in konuşmasıyla başladı. Başkan Çetin konuşmasında Çerkezköy Endüstriyel Fuarı hakkında bilgiler verdi.

Ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay bir konuşma yaptılar.

Sonrasında 29. Dönem TBMM Başkanı Şentop bir konuşma yaparak Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın hayırlı olmasını temenni etti.

Ardından konuşan Vali Soytürk; “Tekirdağ bir turizm şehridir, Tekirdağ bir tarım şehridir ama aynı zamanda sanayi şehridir. Sanayimizin büyük bir kısmı şehrimizin doğusundaki Çerkezköy’de, Çorlu’da, Kapaklı’da ve Ergene’de toplanmış. Üç haftadır Tekirdağ Valisi olarak çalışıyorum. Ülkemiz için gurur kaynağı olan çok stratejik ürünler üreten saygıdeğer sanayicilerle konuştum. Cari açığı kapatacak çok önemli yatırımları olan, fikirleri olan sanayicilerle tanıştım. Çok mutlu oldum, çok gurur duydum. Valilik olarak sanayicilerimizin yatırımlarında, mevzuat içerisinde elimizden gelen gayreti göstereceğimizin bilinmesini isterim. Bu fuarı sanayicilerimizin birbirini tanıması ve sanayicilerimizin ürünlerini tanıtması anlamında çok kıymetli buluyorum. Bu vesileyle, emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na üye 41 ihracatçı firmaya Vali Soytürk, 29. Dönem TBMM Başkanı Şentop ve protokol üyeleri tarafından plaket taktim edildi.

Akabinde kurdele kesilerek fuarın açılışı gerçekleştirildi. Vali Soytürk, 29. Dönem TBMM Başkanı Şentop ve protokol üyeleri tarafından fuar alanın gezilmesinin ardından program sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.