30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 101’İNCİ YILINI GURUR VE COŞKUYLA KUTLUYORUZ

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 101’İNCİ YILINI GURUR VE COŞKUYLA KUTLUYORUZ

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle mesaj yayınladı. Başkan Günay mesajında;
“Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 101’inci yılını, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. 30 Ağustos Zaferi; ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir. Türk Milleti, haklı ve onurlu direnişiyle, savaşın kazanılmasında vatan, millet ve bayrak sevgisinin, sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamış, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. Zaferin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti de Milletimizin birlik ve beraberliğinin en anlamlı mesajını veren, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgesinin ve dünyanın ışık saçan ülkelerinden biri haline gelmiştir.
Ata’mızın bundan 101 yıl önce vermiş olduğu ‘İleri!’ emrini, yalnız askeri değil her alanda geçerli sayıyor Tekirdağ iş dünyası olarak aziz milletimiz uğruna her günü yeniden diriliş addederek canla başla çalışmayı ve üretmeyi kendimize şiar ediniyoruz. Kahraman ordumuzun ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.