AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ SONA ERDİ

AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ  SONA ERDİ

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve ‘Buz Devri 1’ ile ‘Hedefim Sensin’ adlı filmlerin izletildiği Açık Hava Sinema Günleri sona erdi.
18 Ağustos Cuma günü Veliköy Hürriyet Meydanı’nda ‘Buz Devri 1’ isimli çocuk sinemasının gösterimi ile başlayan Çerkezköy Belediyesi Açık Hava Sinema Günlerine çocukların ve ailelerin büyük ilgi gösterdiğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “’Buz Devri 1’ isimli çocuk sinemasının ardından yine Veliköy Hürriyet Meydanı’nda 20 Ağustos Pazar günü saat 21.00’de ise ‘Hedefim Sensin’ adlı Türk filmi Veliköy halkı ile buluştu” dedi.
KIZILPINAR VE KENTPARK’TA AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ YAŞANDI
Kızılpınar Gültepe Mahallesi Aydın Sokak Parkı’nda 21 Ağustos Pazartesi günü saat 21.00’de ‘Buz Devri 1’, 23 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de de ‘Hedefim Sensin’ filminin ücretsiz olarak vatandaşlarımız ile buluştuğunu kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Veliköy ve Kızılpınar Mahallelerimizdeki Açık Hava Sinema Günlerinin ardından 25 Ağustos Cuma günü Kentpark’ta saat 21.00’de ‘Buz Devri 1’ isimli çocuk sineması izlendi. 27 Ağustos Pazar günü de saatler 21.00’i gösterdiğinde ‘Hedefim Sensin’ adlı Türk filmi Çerkezköy halkı ile buluştu” dedi.
KEYİFLİ SAATLER GEÇİRDİLER
Çerkezköy Belediyesi Açık Hava Sinema Günlerine katılan vatandaşlarımızın aileleri ve sevdikleri ile güzel bir yaz akşamı geçirdiklerini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Veliköy, Kızılpınar ve Kentpark’ta düzenlediğimiz ve 6 gün süren Açık Hava Sinema Günlerimizde vatandaşlarımız sevdikleri ve aileleri ile birlikte sıcak yaz akşamlarında keyifli saatler geçirdiler. İkramı ettiğimiz patlamış mısır eşliğinde ‘Buz devri 1’ ve ‘Hedefim Sensin’ adlı sinema filmlerini keyifle izleyerek bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza ve etkinliklerimizde emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.