2. Ferhadanlı Karpuz Şenliği

2. Ferhadanlı Karpuz Şenliği

Süleymanpaşa’nın yerel lezzetlerini ve kültürel değerlerini tanıtmak, ayrıca yerel üreticilerimize destek sağlamak amacıyla büyük coşku ve neşeyle ‘2. Ferhadanlı Karpuz Şenliği’ni gerçekleştirdik.
AK Parti Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Mestan Özcan, İl Başkanımız Sayın Ali Gümüş, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Sayın Süleyman Fethi Şirin, Süleymanpaşa Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler, Süleymanpaşa İlçe Başkanımız Sayın Sezayi Çetin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Üretürk, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sn. Ahmet Hacıoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ahmet Üzgün, İl Tarım ve Orman Müdürümüz Sayın Oktay Öcal, Ferhadanlı Muhtarımız Sayın Zeynel Serçe, Belediye Meclis Üyelerimiz, muhtarlarımız, komşu il ve ilçelerimizden gelen vatandaşlarımız ve mahalle sakinlerimizin katılımıyla gerçekleşen açılış programının ardından, Paşa Halk Dansları Topluluğu’muzun muhteşem gösterisini izledik. Şenliğimize katılan misafirlerimize karpuz, lokma ve peynir ikram ettik; sonrasında ise yöresel pazar stantlarımızı ziyaret ettik.
En büyük karpuzu yetiştiren üreticimize, Karpuz Yeme Yarışması’nda dereceye giren yarışmacılarımıza ve şenlik kapsamında düzenlenen voleybol turnuvasının şampiyonlarına ödüllerini takdim ettik. Şenliğimize renk katan Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu (AGAFED) üyelerine günün anısına plaket verdik.
Birbirinden renkli anlar ve Zara’nın şarkılarıyla unutulmaz bir atmosfer yaşadık.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.