Başkan Uzunlar TBB Başkanı Albayrak’ı ziyaret etti

Başkan Uzunlar TBB Başkanı Albayrak’ı ziyaret etti

Süleymanpaşa Belediye Meclisi tarafından Haziran ayında Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Uzunlar, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti. Albayrak ile bir süre sohbet eden Uzunlar, Albayrak’ın tebriklerini ve yeni görevinde başarı temennilerini kabul etti.

ŞEHRİN SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Her iki belediye tarafından Süleymanpaşa’ya yapılması planlanan yatırımlar ile hayata geçirilecek olan projelerin masaya yatırıldığı görüşmede, şehrin sorunları ve çözüm önerilerini dile getiren Başkan Uzunlar, Albayrak’a misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti. Başkan Albayrak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek gelecek projelerde işbirliği mesajı verdi.

UZUNLAR’DAN ALBAYRAK’A TEŞEKKÜR

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’ı ziyaret ederek, birlikte verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Şehrimizin sorunları ve çözüm önerilerimizi paylaştığımız ziyarette, gelecekte yapmayı planladığımız projeler üzerine konuştuk. Değerli başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim,” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.