HAKAN ARICI’NIN ADAY ADAYLIĞI, BABAESKİDE POLİTİK GÜNDEMİ HAREKETLENDİRDİ…

HAKAN ARICI’NIN ADAY ADAYLIĞI, BABAESKİDE POLİTİK GÜNDEMİ HAREKETLENDİRDİ…

MHP Babaeski İlçe Başkanı Emre VURAL’dan Müjdeli Haber: Hakan Arıcı Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı oldu…
MHP Babaeski İlçe Başkanı Emre VURAL, ilçenin sevilen iş insanlarından Hakan Arıcı’nın Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu duyurarak, “İlçemize ve Partimize hayırlı olsun.” açıklamasında bulundu.
Babaeski’nin sevilen isimlerinden biri olan iş insanı Hakan Arıcı, Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.
MHP Babaeski İlçe Başkanı Emre VURAL, bu önemli gelişmeyi partililere ve kamuoyuna duyurarak sevinçlerini paylaştı. VURAL, yaptığı açıklamada, “İlçemizin sevilen isimlerinden ve başarılı bir iş insanı olan Hakan Arıcı, Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında aday adaylığı başvurusunda bulunmuştur. Kendisi ilçemizde sevilen ve güvenilen bir isimdir. Bu önemli adımı atarak ilçemizin geleceği için sorumluluk almıştır. Biz de partisi olarak kendisine destek olmaktan memnuniyet duyuyoruz. İlçemize ve partimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Hakan Arıcı’nın aday adaylığı, ilçede politik gündemi hareketlendirmiş durumda. Arıcı’nın iş dünyasındaki başarıları ve toplum nezdindeki sevgisi, adaylık sürecinde ilçe halkı tarafından olumlu bir şekilde karşılanmış gibi görünüyor. Babaeski’de gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde, Hakan Arıcı’nın aday adaylığı, ilçe siyasetine yeni bir dinamizm kazandırmış durumda.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.