SARAY SAFAALAN DÜĞÜN SALONU’NUN TEMELİ ATILIYOR

SARAY SAFAALAN DÜĞÜN SALONU’NUN TEMELİ ATILIYOR

 

 

 

11 ilçe kapsamında ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak projeleri hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray ilçesi Safaalan Mahallesi’nde SafaalanDüğün Salonu’nun temelini törenle atıyor. Safaalan Düğün Salonu Temel Atma Töreni 28 Temmuz Cuma günü gerçekleşecek.

 

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK, “11 İLÇE KAPSAMINDA SÜRDÜRDÜĞÜMÜZ ÇALIŞMALARIMIZI VATANDAŞLARIMIZIN VE BÖLGENİN İHTİYAÇLARINI BAZ ALARAK BELİRLİYORUZ”

 

Gerçekleştirilecek olan temel atma töreni ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “11 ilçe kapsamında sürdürdüğümüz çalışmalarımızı vatandaşlarımızın ve bölgenin ihtiyaçlarını baz alarak belirliyoruz. Malkara ilçemiz Sağlamtaş Mahallesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirdiğimiz Sağlamtaş Düğün Salonu’nun ardındanSafaalan Düğün Salonu Temel Atma Törenini gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın nişan, kına gecesi, düğün ve diğer organizasyonlarınızı yapabilecekleri düğün salonunun, birlik ve beraberlik duygusunun her daim güçlü kalmasına vesile olacağına inanıyorum. Çalışmalarımız ve hayata geçirdiğimiz projelerle her zaman kentimizi bir adım ileriye taşımayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Temelini atacağımız Safaalan Düğün Salonumuzun şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Toplam inşaat Alanı 689,27 m2 olan düğün salonunda; 1 adet çok amaçlı salon, 1 adet gelin odası, 1 adet gelin banyosu, 2 adet tesisat odası, bay-bayan wc ve otopark alanı bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.