Tekirdağ NKÜ İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Tarafından ‘15 Temmuz Programı’ Çevrim İçi Gerçekleşti

Tekirdağ NKÜ İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Tarafından ‘15 Temmuz Programı’ Çevrim İçi Gerçekleşti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünün düzenlediği “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü: Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Kapsamında Anma ve Ötesi” adlı etkinlik çevrim içi gerçekleşti.

Zoom platformu üzerinden gerçekleşen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA, Tekirdağ NKÜ İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Deniz YETKİN AKER, Bölüm Başkan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi İdris AKKUZU ve Dr. Öğr. Üyesi Gökhan OĞUZ, Bölümün Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seda H. BOSTANCI ile akademisyen ve öğrenciler katıldı.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Deniz YETKİN AKER’in moderatörlüğünde gerçekleşen programın davetli konuşmacısı 15 Temmuz Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sedat AYYILDIZ oldu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN konuşmasında, “Bu hain darbe girişiminin engellenmiş olması geleceğimizi garanti altına alan anlamlı bir sonuç doğurmuştur. Şehitlerimizi Rahmetle, Gazilerimizi de minnetle anıyoruz” dedi.

Etkinlikte önce şehitlerimiz ve gaziler anıldı. Sonrasında hain darbe girişimi, sonuç ve yankılarıyla ilgili olarak faaliyetlerde bulunan en yetkin kurumlardan biri olan ‘15 Temmuz Derneği’nin çalışmaları konuşmacı Av. Sedat AYYILDIZ tarafından anlatıldı.

Programda ayrıca Üniversite öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk Çalışmaları veya Gönüllü Staj açısından yapabilecekleri katkılar ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesiyle birlikte geliştirilebilecek ortak projeler tartışıldı. Program soru ve cevap kısmının ardından sona erdi.

Etkinlik, Tekirdağ NKÜ İİBF YOUTUBE kanalından yeniden izlenebilir:

https://www.youtube.com/c/tnkuiibftv

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.