Arda Güler, Real Madrid’de hangi bölgede oynayacak?

Arda Güler, Real Madrid’de hangi bölgede oynayacak?

Real Madrid’in yeni transferi Arda Güler’in geleceği merak ediliyor. Sezon öncesi ABD’de kampa girecek olan Real’de teknik direktör Carlo Ancelotti’nin oyuncu hakkındaki planı İspanya basınında yazıldı.
18 yaşındaki Arda Güler, Real Madrid’e 6 yıllık imzayı attı. Genç yıldız Türk futbolu adına bir ilki gerçekleştirdi ve Türkiye’den direkt olarak Real Madrid’e giden ilk Türk oyuncu oldu.

Diğer taraftan Arda Güler’in gelecek sezon İspanyol devinde yer alıp almayacağı merak ediliyor. Bazı kaynaklar oyuncunun kiralanacağı yönünde haberler geçmesine rağmen; oyuncunun takımda yer alma ihtimali de konuşuluyor.

Carlo Ancelotti’nin planı
İspanyol basınında yer alan haberlere göre; teknik direktör Carlo Ancelotti Türk yıldızı hücum hattında denemeyi düşünüyor. Halihazırda bu bölgede sadece Vinícius, Rodrygo, Brahim ve Joselu isimleri kadroda yer alıyor.

Buna göre sezon öncesi kampında Arda’nın hücum hattında yer alması ve şansını değerlendirmesi halinde kadroda kalabileceği iddia edildi. Bir diğer ihtimal olarak oyuncunun gelişimi adına kiralanma ihtimali de bulunuyor.

İlk maçı Milan’a karşı olabilir
Real Madrid, sezon öncesi kampı için ABD’ye gidecek.

Burada özel bir turnuvaya katılacak olan İspanyol devi, ilk maçını Milan’a karşı oynayacak.

Arda Güler, bu maçta şans bulması halinde yeni takımıyla ilk kez sahaya çıkacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.