“Biz TOGG Diyoruz, Onlar İse Patates”

“Biz TOGG Diyoruz, Onlar İse Patates”

Seçim bürosu açılışında konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Mestan Özcan, muhalefeti eleştirerek; ““BİZ TOGG Diyoruz, Onlar İse Patates” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Mestan Özcan, 3. Seçim bürosunu Çınarlı Mahallesinde açtı.
Açılışta konuşan Süleymanpaşa AK Parti İlçe Başkanı Sezai Çetin “AK Parti olarak 21 yıldan bu yana Türkiye’ye çok büyük hizmetler ettiğini söyledi.
AK Parti’nin Süleymanpaşa İlçesinde de önemli yatırımlara imza attığını da ifade eden Çetin, konuşmasını şöyle sürdürdü;” “AK Parti olarak 21 yıldan bu yana memleketimize çok hizmetler ettik. Buna tarih de siz de şahitsiniz. Sadece genelde değil biz yerelde de bu mahallemiz başta olmak üzere Süleymanpaşa’mıza ciddi manada hizmetler ediyoruz. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde inşallah bu millet gerektiği desteği verecek. Genel Başkanımız, liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a millet gerektiği desteği verecek. Nerede kalmıştık diyerek hizmetlerimize devam edeceğiz.”

“Karargahımızı açıyoruz”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mestan Özcan, Çınarlı mahallesinde açılan seçim bürosunu karargah olarak tanımlayarak, sözlerini şöyle sürdürdü; “ “Tekirdağ’ın en önemli mahallesinin merkezinin tam göbeğinde AK Parti’mizin karargahını açıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a söz verdik. Bütün milletimizi kucaklamak için hazır ve nazırız. Ümit ediyoruz ki Tekirdağ 2 hafta sonra kararını vermiş olarak sandıkları patlatacak”

“AK Parti Halkı Kucakları”
AK Parti’nin 21 yıllık iktidarı boyunca Halkı her zaman kucakladığını ifade eden, Özcan Sözlerini şöyle sürdürdü;” Tam 21 yıldır AK Parti milletin içinden çıkmış bir parti olarak halkını kucakladı. Her türlü hizmeti yapıyoruz. Biz insanımızı yüceltmeye çalışıyoruz. Karşıda 7’li bir masa var. Bunlar da soyunmuşlar ‘Bir başarı hikayesi yazmak istiyoruz.’ diye. Ama başarı hikayesi nasıl yazılır bilmiyorlar. O kadar enteresan şeyler söylüyorlar ki bazen uzaydan mı geldi bunlar demeye ramak kaldı.”

“Onlar Patates Diyor”
Muhalefet Partisinin Patates-Soğan Eleştirilerine de cevap veren Özcan,” Biz TOGG diyoruz onlar patates diyor. Biz nükleer enerji ile temiz çevre diyoruz onlar patates diyor. Biz Türkiye kendi coğrafyasında lider olacak diyoruz. Onlar kadınla kadın erkekle erkek evlenirse çağdaşlık olur diyorlar. 18 yaşından küçük çocukların cinsiyet değişikliği hakkı ebeveynlerinde olmalıdır diyorlar. Biz uçmaktan bahsediyoruz aya uçmaktan. Onlar bir de bakmışsınız başkaları tarafından sahiplenilmişler. İşte bugün PKK’nın bütün elebaşları bundan bahsediyor. Bunlar biz gelirsek Apo’yu Selahattin Demirtaş’ı serbest bırakırız diyorlar. TBMM’yi bombalayan FETÖ terör örgütü değil mi? Nasıl oluyor da FETÖ terör örgütünün mensuplarını serbest bırakmaktan bahsediyorsunuz? Siz hiç mi 15 Temmuz darbe gecesi bu milletin tırnaklarıyla ne yaptığını kime karşı durduğunu görmediniz “ şeklinde konuştu.

Konuşmaları arından AK Parti Milletvekili Adayı Mestan Özcan’ın Çınarlı Mahallesindeki 3. Seçim bürosu kurdelası AK Parti Eski Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mestan Özcan ve AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai Çetin tarafından kesilerek açıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.