Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım Zübeyde Hanım Huzurevi ve Malkara Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni Ziyaret Etti

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım Zübeyde Hanım Huzurevi ve Malkara Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni Ziyaret Etti

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım Kurban Bayramı münasebeti ile, Süleymanpaşa ilçemizdeki binası yapılana kadar Malkara ilçemize taşınan Zübeyde Hanım Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek sohbet eden Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, huzurevi sakinlerinin ve personelin bayramını kutladı.

Vali Yıldırım; “Çok değerli büyüklerimiz, hepinizin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bayramlarda büyüklerimizin ellerini öpmek, onlara hal hatır sormak, onlarla sohbet etmek bizim en güzel geleneklerimizden biridir. Biz de bu geleneği yaşatmaya gayret ediyoruz. Bayramlar sizinle güzel.”  dedi.

Ardından Malkara Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, burada kalanların ve personelin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Bayramların en güzel ve en anlamlı günlerimizden olduğunu dile getiren Vali Yıldırım, “Bu mübarek günde sizlerin yanında olmak, sizlerle sohbet etmek inanın beni çok mutlu ediyor. Güzel bir bayram geçirmeniz dileği ile hepinizin bayramı kutlu olsun.” dedi.

Ziyarete Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın yanı sıra Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutan V. J. Alb. Uğur Dalgıç, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.