ALİ ENGİN CHP SÜLEYMANPAŞA İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ALİ ENGİN CHP SÜLEYMANPAŞA İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Değerli basın mensupları, saygıdeğer CHP’li ailem;

Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Hepimizin malumu olduğu üzere, partimizde kongre süreci başlamış bulunuyor. Bu süreçte, mevcut ilçe yönetimi ve bizlere destek veren üyelerimizle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduk; ortak kararlar alarak yıllardır savunduğumuz ve uygulamaya koyduğumuz ilkeler doğrultusunda, İlçe yönetiminin bizimle devam etmesinin uygun olacağına karar verdik.
Kısa bir özetle sizlere kendimden bahsetmek istiyorum;

1982 Tekirdağ doğumluyum. İlkokulu Cumhuriyet İlkokulu, ortaokulu Namık Kemal ve liseyi Ticaret Lisesi’nden bitirdikten sonra yaklaşık 5 yıl muhasebeci olarak çalıştım. Ardından vatani görevimi yerine getirmek üzere işimden ayrıldım.
2005 yılında, ailemizin 1980 yılından bu güne kadar gelen, inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe bulunan, Enginler Yapı Firması’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendim.

Evli ve 15 yaşında bir kız çocuğu babasıyım.
CHP’li bir ailenin evladıyım ve 2007 yılından bu yana aktif bir parti üyesiyim. 2015 ve 2017 yıllarında iki dönem CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı’nda Saymanlık görevini üstlendim. 2022 Aralık ayından bu yana da CHP Süleymanpaşa İlçe Başkan Vekili ve İlçe Koordinatörü olarak görev yapmaktayım.
Önümüzdeki dönemde partimiz hem kongre sürecinden geçecek hem de yerel seçimlere hazırlanacak. Bu noktada ilçe yöneticilerine büyük sorumluluk düşecektir. İlçeler, partinin sahada en çok çalışan birimleridir. Üyeler arasındaki uyum, koordinasyon ve birlik, ilçe yönetiminin sorumluluğu ve kontrolü altındadır. Aynı şekilde, partiye yeni üyeler kazandırmak; kadınların, gençlerin aktif katılımını sağlamak ta ilçe yönetiminin görevidir.
Görev süremiz boyunca bu koordinasyonu başarıyla sağlamanın, deprem felaketi sırasında ve seçim propaganda sürecinde başarılı olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
CHP, bu seçimlerde Cumhurbaşkanlığı seçiminde %63,90 oy oranıyla ve parti oylarında %41,14 seviyesine ulaşarak ilçemizde oylarını artırmıştır.
Bu süreçten sonra öncelikli hedefimiz, Süleymanpaşa Belediyesi’ni kazanmak ve yeni bir Süleymanpaşa Vizyonu ile kentimizi çocuklarımızın yaşamak isteyeceği, gıpta ile bakılan bir kent haline getirmektir.
Bu duygularla, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı için adaylığımı açıklıyorum. İlçe Başkanlık delege seçimine Beyaz Listeden katılacağız ve desteklerinizi bekliyoruz. Beyaz Listemiz, partimizin temel değerlerine, adalet anlayışına ve demokratik ilkelere sıkı sıkıya bağlı olan üyelerimizi bir araya getirmektedir. Sizlerin güçlü destekleriyle, birlikte hareket ederek CHP Süleymanpaşa’yı daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki dönemde, partimize dair önemli kararları hep birlikte alacak, ortak akılla yönetim sürecini şekillendireceğiz. Birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ederek, ilçemizin potansiyelini tam anlamıyla ortaya çıkaracağız. Sizleri de bu mücadelenin bir parçası olmaya davet ediyorum. Desteklerinizi bekliyor, birlikte daha güçlü bir CHP’yi inşa etmek için güçlerimizi birleştirmeyi umuyorum. Haydi, hep birlikte yola çıkalım ve Süleymanpaşa’yı daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirelim!

Hayırlı olsun!

blank

blank

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.