ŞARKÖY BELEDİYESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU’NDAN MÜZİK ZİYAFETİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU’NDAN MÜZİK ZİYAFETİ

Şarköy Belediyesi kent genelinde yaptığı çalışmaların yanı sıra sosyo-kültürel etkinliklere de ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Şarköy Belediyesi bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği Korosu ilk kez sahne alarak, Türk Halk Müziği’nin sevilen eserlerini seslendirdi. Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Şarköylü vatandaşlar yoğun ilgi göstererek, eğlence dolu anlara şahitlik etti. Şarköy Belediyesi ve Şarköy Kent Konseyi’nin işbirliği ile düzenlenen müzik dinletilerinin ilerleyen dönemde de devam edeceği ifade edildi.
SEVİLEN TÜRKÜLERLE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞANDI
Şarköy Belediyesi bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği Korosu, Belediye Düğün Salonu’nda ilk müzik dinletisine imza attı. 21 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinlikte Türk Halk Müziği’nin sevilen parçalarını seslendiren koro Şarköylü vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi. Şef Selahattin TANIŞ yönetiminde Türk Halk Müziği’nin seçkin eserlerini seslendiren koro dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Koronun seslendirdiği türkülere hep bir ağızdan eşlik eden Şarköylüler keyifli anların yaşanmasında pay sahibi oldu.
BAŞKAN VAR, ’’ SOSYO-KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİMİZİ ÇEŞİTLENDİREREK SÜRDÜRECEĞİZ ’’
Kent genelinde gerçekleştirdiğimiz rutin çalışmaların yanı sıra sosyo-kültürel faaliyetlere de önem vererek, çalışmalarına aralıksız şekilde devam ettiklerini ifade eden Şarköy Belediye Başkanı Alpay VAR,’’ Şarköy’ümüze sosyo-kültürel etkinliklerle anılan bir kent kimliği kazandırmak çalışmalarımızı bir bir hayata geçiriyoruz. Kültür-sanat etkinliklerinin kentimizde yaşayan hemşehrilerimiz için büyük önem taşıdığının farkındayız ve farklı etkinlikleri vatandaşlarımızla buluşturmak için gerekli adımları atıyoruz. Bu kapsamda; Şarköy Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nu kurarak kültür-sanat dolu etkinliklerin gerçekleşmesinde etkili olacak bir çalışmayı daha hayata geçirdik. Sanatın ve sanatçının her zaman yanında olan yönetim anlayışıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘’ Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuştur’’ sözünden hareketle hemşehrilerimizi kültür-sanat organizasyonlarıyla buluşturmaya devam edeceğiz’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.