Tekirdağ Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden Ziyaret

Tekirdağ Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden Ziyaret

Tekirdağ Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şerif AKTÜRK, Başkan Yardımcısı İbrahim GÜNEŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri Sadullah DAĞLI, Rahim CELEP, Adem YARYIKAN ve Okul Müdürü Rıdvan DİNÇ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Şerif AKTÜRK ve beraberindekiler Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgesine ve şehre kattığı dinamizmi takdir ettiklerini ifade ederek, Rektör ŞAHİN’e yeniden Rektörlük görevine atanması dolayısıyla tebriklerini ilettiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, “Hemşehrilerimizin teveccühü ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi bir Balkan ve Rumeli Üniversitesi olarak faaliyetlerine geniş bir vizyonla devam etmektedir. Dünya ile bütünleşmiş, uluslararası tanınırlığı ve tercih edilirliği olan bir Üniversiteyi şehrimize ve bölgemize kazandırmak için tüm gayretimizle çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.