Uçkunla Mücadeleyi Sürdürüyor

Uçkunla Mücadeleyi Sürdürüyor

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, hava sıcaklarının artmasıyla birlikte artış gösteren uçkunla mücadele kapsamında başlattığı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artış gösteren ve çevreye rahatsızlık veren sivrisinek ve karasinek ile mücadele çalışmalarının Çorlu’nun tüm mahallelerinde devam ettiğini belirten Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından oluşturulan 4 ayrı ekibin kent genelinde ilaçlama çalışması yaptığını söyledi.

Tunçcan, açıklamasının devamında, “Çorlu’muzun her mahallesinde oluşturduğumuz ilaçlama gruplarıyla günlük olarak farklı noktalarda yürüttüğümüz ilaçlama çalışmaları ile sivrisinek, karasinek ve diğer uçkunlarla mücadelemizi sürdürüyoruz. Halkımızın sağlığını korumak ve meydana gelen rahatsızlığı ortadan kaldırmak amacıyla program dâhilinde yürüttüğümüz ilaçlama çalışmalarını akşam saatlerinde gerçekleştiriyoruz.

Mahallelerimizin tamamında yürüttüğümüz ilaçlama çalışmalarını halkımızın kalabalık olarak bulunduğu Gölbaşı Gençlik Parkı ve Cumhuriyet Parkı’nda da yoğun olarak sürdürüyoruz. Ruhsatlı, halk sağlığına zarar vermeyen ve koku içermeyen ilaçlarla gerçekleştirdiğimiz uçkunla mücadele çalışmalarımız sonbahar dönemine kadar devam edecek.” diye konuştu.

Öte yandan ilaçlama çalışmaları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 444 99 59 numaralı telefon hattına ulaşarak çalışmalar hakkında bilgi edinebilecekler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.