Okullarda “İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Eğitimi” Verildi

Okullarda “İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Eğitimi” Verildi

“Her Öğrenci Bir Eğitimci” projesi kapsamında gerçekleştirilen “İklim Değişikliği ve Sıfır Atık” konulu eğitimler sona erdi.

Çorlu Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından iklim değişikliği, sıfır atık, geri dönüşüm ve çevre koruma bilincini yaygınlaştırmak ve geliştirebilmek amacıyla okullarda düzenlenen eğitimler sona erdi.

1 Mayıs 2023 tarihinde başlayan ve Özel Çorlu Küçük Şeyler Anaokulu, Cemile Yeşil Anadolu Lisesi, Çorlu İlkokulu, Çorlu Ortaokulu, Nenehatun Anaokulu ve Zübeyde Hanım Anaokulu’nda düzenlenen “İklim Değişikliği ve Sıfır Atık” konulu “Her Öğrenci Bir Eğitimci” projesi eğitimleri; Özel Keman Berker Küçük Dostlar Anaokulu, Atatürk İlkokulu, Aziz Günden İlkokulu, Ergene Vadisi İlkokulu, Şahinler Ortaokulu, Furtuni ve İshak Pinhas Ortaokulu, Çorlu Ticaret Borsası Anadolu Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nde de gerçekleştirildi.

“Her Öğrenci Bir Eğitimci” projesi “İklim Değişikliği ve Sıfır Atık” eğitimlerinin ilk etabının tamamlandığını belirten Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin, program dâhilinde gerçekleştirilen eğitimlerin, 2023-2024 yılı eğitim ve öğretim programıyla devam edeceğini ifade etti. Öte yandan 2022-2023 eğitim yılında başlatılan eğitim programı kapsamında 13 okulda düzenlenen eğitimlere bin 800 öğrenci ve öğretmen katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.