Tekirdağ NKÜ TÖMER’de Türkçe Öğrenen Uluslararası Öğrenciler

Tekirdağ NKÜ TÖMER’de Türkçe Öğrenen Uluslararası Öğrenciler

Tekirdağ NKÜ TÖMER’de Türkçe Öğrenen Uluslararası Öğrenciler ile Trakya Üniversitesi Uluslararası Öğrencilerinin Tanışma ve Kaynaşma Etkinliği Gerçekleşti
Tekirdağ Namık Kemal ÜniversitesiTürkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Tekirdağ NKÜ TÖMER)’ndeTürkçe öğrenen uluslararası öğrenciler ileTrakya Üniversiteler Birliği (TÜB) içerisinde birlikte yer aldığımız Trakya Üniversitesinde öğrenim gören uluslararası öğrencilere yönelik tanışma ve kaynaşma etkinliği düzenlendi.
Edirne’de Trakya Üniversitesi ziyaret edilerek gerçekleşen etkinliğe Tekirdağ NKÜ TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur ÖZGÜR, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kevser SELVİ, Öğretim Görevlileri Mine Engin TEKAY, Zeynep Çimen ve Dr. Hasan Ali GÜNEŞ ile uluslararası öğrenciler katıldı.
Ziyarette Üniversitemiz TÖMERMüdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur ÖZGÜR ve Trakya Üniversitesi Dil Eğitim ve Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ramadan DOĞAN üniversitelerde yürütülen Türkçe eğitimi ve öğretimi üzerine fikir alışverişinde bulundu.
Ayrıca Edirne Çarşı, Selimiye Camii, II. Bayezid Sağlık Müzesi, Türk ve İslam Eserleri Müzesi, Meriç Nehri ve Karaağaç çevresi ziyaret edilerek uluslararası öğrencilere tanıtıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.