DEPREM İÇİN SÜT YARDIM KAMPANYASI

DEPREM İÇİN SÜT YARDIM KAMPANYASI

Yapılan açıklamada; Kahramanmaraş’ ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem sonrası çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ve yaralanması Milletçe hepimizi yasa boğmuştur hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’ tan rahmet ve yaralı vatandaşlarımıza acilen şifalar diliyoruz.

Milli seferberlik ruhuyla, depremzedelerimize bir nebze olsun yardımcı olmak amacıyla; üzerimize düşen en büyük görevimiz depremden etkilenen vatandaşlarımıza gücümüz yettiğince yardım eli uzatmaktır.

Yönetim kurulumuz, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliğinin ülke çapında başlatmış olduğu, Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yardım kampanyası başlatma kararı almış bulunmaktayız. Süt üreticileri olarak yapacağımız yardımlarda gücümüzü aldığımız ürünümüz olan süt yardımlarının yapılması konusunda değerli desteklerinizi bekliyor, bu sürece az çok demeden katkı sağlayacağınızı temenni ediyoruz.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma sorumluluğu ile başlattığımız “SÜT YARDIMI” kampanyamıza az çok demeden katılım sağlamasını rica ediyoruz. Köylere gönderdiğimiz listelerde Şubat ayı sütlerinden istedikleri kadar süt litresi karşılığı olan meblağın alacakları süt paralarından kesilerek sizler adına Valilik kanalıyla açılan banka hesap numaralarına birliğimizce toplu olarak yatırılacaktır.

Ülkemizin birlik ve beraberlik içinde bu durumu da atlatacağını temenni ediyor, yaşanan bu felaketin ve afetin bir daha yaşanmamasını yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Saygılarımızla.