ŞARKÖY BELEDİYESİ YAZ DÖNEMİ ÖNCESİ ÇALIŞMALARINA SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

ŞARKÖY BELEDİYESİ YAZ DÖNEMİ ÖNCESİ ÇALIŞMALARINA SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

 

Şarköy Belediyesi, kent genelinde bulunan park ve bahçelerde vatandaşların daha rahat vakit geçirebilmeleri amacıyla yabani ot temizliği, çim biçme ve peyzaj çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra sokak ve caddelerde de gerçekleştirilen çevre düzenlenmesi ve peyzaj çalışmalarıyla kentin daha estetik bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor. Daha yaşanabilir daha güzel bir Şarköy amacıyla çalışmalarını sürdüren Şarköy Belediyesi’nin kent genelindeki çalışmalarına aralıksız şekilde devam edeceği kaydedildi.

KENTİN DÖRT BİR YANINDA HUMMALI ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Şarköy Belediyesi, vatandaşların parklarda daha rahat ve huzurlu vakit geçirmeleri amacıyla yaz ayları öncesinde çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. Kentteki vatandaşların yoğun şekilde kullandığı parkların güzel görümlerini devam ettirmek amacıyla yürütülen planlı çalışmalar kapsamında ekipler çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda kent genelindeki çalışmalar; ot temizliği, çim biçme, temizlik, sulama, bakım ve onarım olmak üzere sürat devam ediyor.

BAŞKAN VAR, ‘’Şarköy’ümüzün Güzelliğine Güzellik Katmak İçin Çalışıyoruz’’

Sevgi kenti Şarköy’ümüzde yaşayan kıymetli hemşehrilerimize daha kaliteli, daha temiz yaşam alanları sunmak amacıyla çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Şarköy Belediye Başkanı Alpay VAR, ‘’ Kent genelinde bulunan park ve bahçelerde olduğu gibi sokak ve caddelerde de çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile ziyaret edebilecekleri alanları oluştururken; kentimizi görsel açıdan daha zengin hale getiriyoruz. Şarköy’ümüzün güzelliğine güzellik katmak için ekiplerimizle birlikte aralıksız şekilde çalışıyoruz ‘’ dedi.

YORUMLAR

  1. blank Ramiz dedi ki:

    Sayın başkanım seneye seçimler geliyor sizin programda yer alan pazar yeri ve yaşlılar bakim evi projesi ne oldu unutuldumu vatandaş bunu soracak iktidara koz vermeyin yönetim el değiştirmesin yapılanları görüyoruz eyvallah ama sözleri unutmayalım saygılar sunarım kolay gelsin herşey şarköy için