İftara 10 Bin Kişi Katıldı

İftara 10 Bin Kişi Katıldı

Süleymanpaşa Belediyesinin Sahil dolgu alanda düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde Başta TBMM Başkanı Mustafa Şentop olmak üzere yaklaşık 10 bin kişi katıldı.
İftar öncesi Başta TBMM Başkanı Mustafa Şentop alana Türkiye’nin yeni piyasa sürdüğü TOGG marka araçla geldi. Şentop TOGG’un Türkiye’nin bir markası olduğuna vurgu yaptı.
İftar yemeğinde konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kadir gecesini kutlayarak, şunları kaydetti;” Yaklaşık 120 bin kişiyi gönül sofralarında bir araya getirmek için mücadele verdik. Bu mücadelemizde bizlere destek olan hayır severlerimizden bin kere razı olsun. Bu iftarlarımıza iş adamlarımızın ve meclis başkanlarımızın katkısı var.”
“Kolay iş değil,
İftara yaklaşık 10 bin kişinin katılmasıyla ilgili konuşan Şentop, böyle kalabalık iftarların Türkiye’de nadir rastlanıyor.10 bin kişilik İftar sofrası her ilin nasip olmaz. Hava’nın serin olmasına rağmen, bu kadar çok Vatandaşımızın katılması çok önemli”
“Deprem bölgesini yediden şenlendireceğiz “
Yaşanan deprem felaketi hakkında da konuşan Şentop” Ramazanı buruk yaşıyoruz. Çok büyük bir deprem felaketi ile karşı karşıya kaldık. Deprem felaketini yerinde gittik ve gördük. En kısa zamanda oradaki acıları dindirmeye ve Vatandaşlarımızın kalıcı konutlara yerleşmesini sağlamak için çalışıyoruz. 1 yıl gibi zaman içinde deprem bölgesini yediden şenlendireceğiz” şekline konuştu.
“20 yıldır önemli atılımlar yaptık”
AK Parti Hükümeti Döneminde Türkiye’nin önemli hamleler imza attığını da ifade eden Şentop, sözlerini şöyle sürdürdü” Türkiye son 20 yıldır önemli hamleler atılımlar yaptı. TOGG arabamız ile Tekirdağ’a geldik. Türkiye Savunma sanayinde büyük hamleler başardı. Sizlerin vermiş olduğu güç ve destekle birlik, beraberlik içerisinde, siyasi istikrarla sağlanmış olan başarıdır. Bu başarılar Türkiye’ye güç kuvvet veriyor. Türkiye bölgesinde sözü ve kararı merak edilen bir Ülke haline geldi. Ukrayna- Rusya savaşında iki ülke arasına ara buluculuk yapan ve sonuçlar elde eden tek Ülke Türkiye’dir. Bütün bunar Türkiye’de ki siyasi istikrarın, riayetli, makul ve insan üzerine yapılan politikaların sayesinde gerçekleşti. Türkiye’yi bu günlere hep beraber getirdik. İnşallah karar noktasında da Türkiye’de istikrarın devamı, Güçlü Türkiye’nin inşası yolunda Türk Milleti bir karar verecek. Buna inanıyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.