MEMURLAR İÇİN YEMİN TÖRENİ DÜZENLENDİ

MEMURLAR İÇİN YEMİN TÖRENİ DÜZENLENDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ bünyesinde görev yapan ve sözleşmeli statüden memur kadrosuna atanan toplam 498 personel, yemin ederek asli memuriyet görevine başladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde gerçekleştirilen yemin töreninde 49 zabıta personeli, 46 itfaiye eri, sözleşmeli statüsünden memur kadrosuna atanan 293 personel ve 110 TESKİ personeli olmak üzere toplam 498 personel yemin etti.

BAŞKAN ALBAYRAK: “HER BİRİNİZİ TEBRİK EDİYOR, MEMURİYET HAYATINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Yemin töreninde bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, memuriyetin, önemli görev ve sorumluluklar getirdiğinin altını çizerek, “Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ ailemizin değerli üyeleri, çok kıymetli çalışma arkadaşlarım. Emek, özveri ve üstün gayretler gerektiren uzun birer meslek hayatı sizleri bekliyor. Memuriyet, önemli görev ve sorumluluklar getirmektedir. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” sözü memuriyet hayatınız boyunca en önemli rehberiniz olmalıdır. Çünkü vatan sevgisi, ona hizmetle ölçülür. Büyükşehir Belediyemiz ve TESKİ’nin hizmet ve başarılarının gizli kahramanları sizlersiniz. Siz değerli çalışma arkadaşlarımızın mesleki birikim ve deneyimlerinizi, kurumsal hizmetlerde yetkinlik ve kaliteye dönüştüreceğinize olan inancım tamdır. Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ emekçileri olarak statü ayrımı gözetmeksizin büyük ailemiz olan Tekirdağ halkına her alanda en iyi hizmeti vermeliyiz. Memuriyete atanmanız dolayısıyla her birinizi bir kez daha tebrik ediyor ve meslek hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Tören, asli memuriyete atanan 498 personelin hep birlikte memuriyet yeminini okumasıyla sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.