4. Halk Ekmek Büfesi Hizmete Giriyor

4. Halk Ekmek Büfesi Hizmete Giriyor

Çorlu’da yaşayan vatandaşların temel ihtiyaçlarına destek olabilmek amacıyla hayata geçirilen Çorlu Halk Ekmek projesinde dördüncü büfe de hizmete açılıyor.

Çorlu’da faaliyet gösteren fırıncı esnafının ürettiği ekmeklerin satışa sunulduğu Çorlu Halk Ekmek büfelerinin dördüncüsü 11 Mayıs’ta Alipaşa Mahallesi Taşkent Caddesi’nde hizmet vermeye başlayacak.

Geçtiğimiz hafta Hatip Mahallesi’nde Mimar Sinan Caddesi üzerinde inşaat çalışmaları devam eden Çorlu Spor Salonu yanında, Hıdırağa Mahallesi’nde Fatih Caddesi üzerindeki Borsa Meydanı’nda ve Cemaliye Mahallesi Eski Çerkezköy 1. Sokak’ta bulunan Silahtarağa Muhtarlığı yanında hizmete başlayan halk ekmek büfelerinin sayısı günden güne artıyor.

Büfelerde satışa sunulacak ekmeklerin gramajı 200 gram olarak belirlenirken bir ekmek 3.50 TL’den satılıyor. Günlük olarak bir büfede ortalama 2.000 ekmek satışı gerçekleştiriliyor. Çorlu Halk Ekmek büfelerinde haftanın 5 günü boyunca 08.00-10.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında, hafta sonu cumartesi günleri ise 08.00 – 12.00 arasında satışa açılıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.