BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DEPREMZEDELERE DAYANIŞMA ELİNİ UZATMAYA DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DEPREMZEDELERE DAYANIŞMA ELİNİ UZATMAYA DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından depremzedelerle dayanışmak ve yaraları sarmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından saha personelleri, sosyal hizmet uzmanları ve AFAD ile görüşülerek oluşturulan ve içerisinde çocuk bezi, bebek maması, temel gıda maddeleri,  biberon, iç çamaşırı, bere, battaniye ve vatandaşlardan gelen yardım kolilerinin bulunduğu tır deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Başkan Albayrak, “Çalışmalarımızı son depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçları karşılanana kadar sürdüreceğiz”

Yardım tırını denetleyerek yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Çalışmalarımızı son depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçları karşılanana kadar sürdüreceğiz. Tekirdağ’dan deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için güçlü bir dayanışma köprüsü kurduk. Siz değerli hemşehrilerimizin de desteğiyle temel gıda malzemelerinden kıyafete, battaniyeden ısıtıcılara kadar donattığımız yardım tırlarımızı deprem bölgelerine göndermeye devam ediyoruz. Küçük büyük demeden, imkânları ölçüsünde destek sağlayan vatandaşlarımıza en derin şükranlarımı sunuyorum.” dedi.