Süleymanpaşa Belediyesi yeni park alanı inşa ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi yeni park alanı inşa ediyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 100. Yıl Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde yapımı devam eden çocuk parkı ve yaşam alanı projesinde incelemede bulundu. Yüksel, modern, konforlu ve güvenli bir oyun ve yaşam alanı inşa edecekleri park projesinin hazırlık çalışmalarını denetledi.

YÜKSEL: “KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ”

Başkan Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, park projesi ile mahalleye yeni bir yaşam alanı kazandıracaklarını belirterek, “100. Yıl Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde mahallemize kazandıracağımız park alanında, devam eden hazırlık çalışmalarımızı inceledik. Kısa sürede yapımını tamamlayacağımız park projemiz ile şehrimize modern ve konforlu bir yaşam alanı, çocuklarımız içinse güvenli bir oyun alanı inşa etmiş olacağız,” ifadelerini kullandı.

HEM ÇOCUKLAR HEM YETİŞKİNLER İSTİFADE EDECEK

Başkan Yüksel’in denetiminde çalışmaları süren park projesinin mahalle sakinlerine daha yeşil ve güvenli bir ortam sunacağı belirtildi. Proje kapsamında yapılacak olan modern tasarımlı oyun alanları ile çocuklar için, konforlu yaşam alanları ile yetişkinler için keyifli zaman geçirilebilecek bir tesis hayata geçirilmiş olacak.

“ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN”

Projenin tamamlanmasıyla birlikte mahalleye değer katacağına inandıklarını ifade eden Başkan Yüksel, “Mahalle sakinlerimizin rahatça vakit geçirebileceği, çocuklarımızın güvenle oyun oynayabileceği bir park alanı inşa edeceğiz. Bu projemiz ile mahallemize modern ve güzel bir görünüm kazandıracağız. Şimdiden hayırlı olsun,” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.