MESTAN ÖZCAN: 14 MAYIS’TA SARAY’DA TARİH YAZACAĞIZ

MESTAN ÖZCAN: 14 MAYIS’TA SARAY’DA TARİH YAZACAĞIZ

AK Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Mestan Özcan, Saray’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Özcan’ın ilk durağı AK Parti Saray ilçe teşkilatı oldu. Burada bir açıklama yapan Mestan Özcan, “Saray İlçe Teşkilatımız 14 Mayıs’a gümbür gümbür yürüyor. 14 Mayıs günü Saray’da sandıkları patlatacağız inşallah” ifadelerini kullandı.
Özcan daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi ve ziyaretlerin ardından “Saray’ımızın güzel insanlarıyla buluştuk, hasret giderdik. Esnafımıza bereketli kazançlar diledik. Bizleri gönülden kucaklayan tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. 14 Mayıs’ta Saray’da tarih yazacağız Allah’ın izniyle” şeklinde konuştu.
Bir sonraki durağı MHP Saray İlçe Başkanlığı olan Mestan Özcan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Saray İlçe Başkanı Sn. Yusuf Duman’ı ve değerli parti yöneticilerini ziyaret ettik. Cumhur İttifakı 14 Mayıs’ta en büyük zaferini kazanacak inşallah. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.
Saray Muhtarlar Derneği ile Saray 1918 Muhtarlar Derneğini de ziyaret eden Özcan; “Muhtarlarımız yerel yönetimlerin yapı taşıdır. Onlar olmadan hizmetlerin sağlanması çok zordur. Saray Muhtarlar Derneği ile Saray 1918 Muhtarlar Derneğini ziyaret ettik. Şehrimiz için gösterdikleri gayretlerden dolayı Tekirdağ’ımızın tüm muhtarlarına tamamına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Daha sonra Pazar yerinde pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Özcan’a burada pazarcı esnafı ve aynı zamanda şair olan Muhammet Gülmez tarafından imzalı kitap hediye edildi.
Saray İlçe Başkanlığımızın düzenlediği iftara katılan Mestan Özcan, programın ardından bir açıklama yaparak, “Saray İlçe Başkanlığımızın düzenlediği iftarda, şehit ailelerimiz, depremzedelerimiz ve teşkilat mensuplarımızla bir aradaydık. Ramazan-ı Şerifin son gününe girdik. Bu mübarek günleri çok özleyeceğiz. Rabbim tekrar kavuşmayı nasip etsin” dedi.
İftarın ardından gençlerle buluşan ve gençlere tecrübelerini aktardığını ifade eden Mestan Özcan, “Türkiye’nin istikbali gençlerimizle başarının sırlarını konuştuk” şeklinde konuştu.
Sefaalan Mahallesine de bir ziyaret gerçekleştiren Özcan, Saray programını burada tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.