MHP Milletvekili Adaylarını Tanıttı

MHP Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili adaylarını basın mensuplarına tanıttı.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı Ramada Otel’de aday tanıtım töreni düzenledi.
Aday Tanıtım Töreninde Konuşan MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin, Cumhur İttifakının Türkiye’nin Geleceği Olduğunu Söyledi.

MHP’nin Terör Örgütleriyle İç İçe Olan Partilerle Asla İşi Olmayacağını İfade Eden Şirin, Şunları Kaydetti;” Türkiye Düşmanlarıyla Düşüp Kalkanlar Bizimle Olamaz. Terör Örgütleriyle İç İçe Olanlar Bizimle Aşık Atamazlar. Türk Ve İslam Değerine Şaşı Bakanlar Bizim Yanımıza Bile Bakamazlar.
Devlet Gücümüz, Millet Övüncümüz, Vatan Namusumu, Bayrak Şerefimiz, Ezan Susmayacak Mukaddesat Çağrımızdır. Cumhur İttifakı Muzaffer Geçmişimizi Müstakbel Ve Müstesna Bir Geleceğe Taşımanın İleri Atılan Bayraktarıdır. Fikriyatımızı Ve Siyasetimizi Denetim Altında Tutan Sıkı Bir Allah Korkusuyla Mücadelemizi Sürdürüyoruz. Milletimize Hizmet Aşkıyla Yoğruluyoruz.
Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Seviyoruz. Bedeli Şehit Kanlarıyla Ödenmiş Bu Cennet Vatanı Canımızdan Aziz Biliyoruz. Ancak Fitne Durmuyor, Düşman Dinlenmiyor. Bunların İşi Gücü Densizliktir Dedikodudur. Zillet İttifakı Yalandır. Yıkımdır, Yozlaşmadır. Zillet İttifakı Çürüktür, Çarıktır, Çarpıklığın Daniskasıdır. Terörist Demirtaş Ve Sarosçu Kavalanın Gönüllü Avukatlarıdır.
Bunların Samimiyetleri Sahte, Sevgileri Sanal Sadakatleri Samandır. Bu Yüzden İnanıyorum Ki Bu Zillete Öncelikle Sizler İzin Vermeyeceksiniz. Çağrımız, Önce Ülkem Ve Milletim Diyen Herkesedir. Çağrımız, Bu Millet Bu Vatan, Bu Bayrak Diyen Herkesedir.“

“Tekirdağ Artık Ankara’dan Dayatma Vekil İstemiyor”

MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı İlker Yücel ise bazı muhalefet Partilerinin aday sıralamalarını eleştirerek, sözlerini şöyle sürdürdü;”
2023 Lider Ülke Türkiye’sinde cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında TBMM’de Tekirdağ’da yaşayan hemşerilerimizi temsil edip, şehrimizin dertleri ile dertlenip, problemlerine çözüm bulup, büyüyen ve gelişen Türkiye’de Şehrimizinde daha iyi temsil edilebilmesini sağlamak bize gurur verecektir. Tekirdağ’da yaşayan vatandaşlarımızı ziyaret ettiğimizde, hatırlarını sorduğumuzda hep aynı sorundan bahsediyorlar. Milletvekili gerçekten milletin kendisinden olan vekili olsun diyorlar. Tekirdağ artık Ankara’dan dayatma vekil istemiyor. Tekirdağ artık Ankara‘ya gittiğinde geldiği yeri unutan vekil istemiyor. Tekirdağ artık vekil seçtiklerinin kartondan maketlerini değil. Asillerini görmek istiyor. Tekirdağ artık meclise gönderip te ses tonunu unuttukları vekilleri istemiyor. Tekirdağ artık hemşerileri ile pazarına giden, sahilinde ailesi ile birlikte dolaşan, çarşı esnafından alışveriş yapan, çarşısında gezen, Çerkezköy’ün, Çorlu’nun, Hayrabolu’nun, Malkara’nın, Şarköy’ün tüm ilçelerimizin sorunlarını bilen ve bunları çözebilecek vekiller istiyor ve biliyor ki bu vekiller MHP’li vekiller olacaklardır. Tekirdağ biliyor ki yaparsa MHP yapar. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar. MHP kazanırsa Tekirdağ kazanır. MHP kazanırsa Cumhur İttifakı kazanır. MHP kazanırsa Türkiye Kazanır. Ve MHP Tekirdağ’da desteklerinizle milletvekillerini kazanacak inşallah”

“Sorunları Çok İyi Biliyorum”

MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel ise MYK Üyesi olduğu dönemde Türkiye’yi karış karış gezdiğini ifade ederek;” Başta Tekirdağ’ın olmak üzere Türkiye’nin sorunlarını çok iyi biliyorum. İktidar olduğumuz taktirde sorunları çözmek için mücadele edeceğim” dedi.

“Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtireceğiz”

MHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Murat Turna da MHP’nin meclisteki sandalye sayısını çoğaltacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti;” Cumhur İttifakı olarak başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtirme hedefimizle birlikte, MHP olarak, TBMM’DE sandalye çoğunluğunu da sağlamak her milliyetçi hareket partili gibi benim de öncelikli hedefimdir. Allah izin verir, kıymetli Hemşehrilerimizde hizmet etme fırsatı verirse, İlimize, Vatanımıza ve Milletimize faydalı olabilmek, Vatandaşlarımızın, mahallerimizin, İlçelerimizin sorun ve sıkıntılarını en hızlı şekilde çözüme kavuşturabilmek adına, dürüst, çalışkan, genç, dinamik, ve memleketinde sorunlarını bilen, vekillik görevini sadece temsil makamı olarak görmeyen, sorun çözen, cesaretle elini taşın altına koyan, güvenini milletin iradesinden yana ortaya koyan bir duruş sergilemek ve seçildikten sonra siyasi görüş, parti ayrımı yapmaksızın tüm Tekirdağ’lı Hemşehrilerimin vekili olabilmek arzusu ile yola çıkmış bulunmaktayım”

Diğer Milletvekili adayları Gökhan Baylan, Mustafa Süleyman Kurtar, Filiz Orman Akın, Hasan Memişoğlu ve Necmi Özgül de kendilerini tanıtarak seçildikleri takdirde yapacakları projeler hakkında  bilgi verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.