OKÇUMUZ BEYZA DURU ÇELİK, U18-U21 TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜ.

OKÇUMUZ BEYZA DURU ÇELİK, U18-U21 TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜ.

    Türkiye Okçuluk Federasyonunun faaliyet programında yer alan ”U18-U21 Türkiye Şampiyonası” 5-9 Nisan 2023 tarihleri arasında Antalya ilinin ev sahipliğinde  sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.
    Şampiyonada ilimiz sporcularından katılarak mücadele veren Beyza Duru ÇELİK (Süleymanpaşa Belediye Spor Kulübü) U18 Makaralı  Bayan kategorisinde bireysel sıralamada 3.’lük kürsüsünde yer alırken Cem DENLİ bireysel de 5. lik sıralamasında yarışmayı tamamladı. Mix takımında da yarışan 2 sporcumuz 4.lük sıralamasını rakiplerine bırakmadı.
   Şampiyonanın ardından bölge okçuluk antrenörümüz Aysel BABAGÜR ve beraberinde dereceye giren okçularımız Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet ÜZGÜN’ ü makamında ziyaret ederek şampiyonadaki başarı öykülerini paylaştılar. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet ÜZGÜN okçularımızı ve okçularımızın üzerinde emeği geçen okçuluk antrenörümüzü yürekten tebrik ederek, başarı temennilerinde bulundu.
   Dereceye giren okçularımız Süleymanpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Hüseyin MUTLU’ ya da ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Süleymanpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Hüseyin MUTLU sporcularımızı ve okçuluk antrenörümüzü tebrik ederek, başarılarının daim olmasını diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.